Wrap Up

Wrap Up – Oktober

In oktober had ik weer enorme zin om te lezen! Ik had een heleboel recensie-exemplaren liggen en ook mijn eigen TBR-stapel was flink. Boektober, georganiseerd door Dagmar, was een groot succes en het heeft mij ook echt wel een steuntje in de rug gegeven. Ik las in totaal 6 boeken. En psst… Dat betekent dat ik bijna mijn Goodreads Readingchallenge heb gehaald, want ik zit nu op 73 boeken in totaal!

Als eerste las ik deze maand Vuur en As van Sabaa Tahir, als recensie-exemplaar voor Luitingh-Sijthoff. Dit boek was één van de beste boeken die ik dit jaar heb gelezen! Ik kan sowieso niet wachten op de film die volgend jaar uitkomt!

Daarna las ik Portret Van Een Vrouw van Jojo Moyes, mijn favoriete schrijfster. Dit boek las ik samen met een aantal anderen in de Hebban Feelgood Leesclub en wat was ik blij toen ik had gewonnen! Ook dit boek vond ik fantastisch, ik ben echt heel erg blij dat ik hem heb kunnen lezen!

Toen kwam Dreiging En Duisternis van Leigh Bardugo, een boek die ik veel te lang heb laten liggen voor ik er aan begon. Ik vond hem niet beter dan het eerste deel, maar ik moet zeggen dat ik hem ook wel leuk vond!

Rode Koningin van Victoria Aveyard was een moeilijk boek voor mij. Ik hoorde torenhoge reviews over dit boek en de hype is me iets te veel naar mijn hoofd gestegen, want ik vond hem vies tegenvallen. Een beetje jammer, maar niet elk boek is mijn favoriet natuurlijk!

Op #VIBYAEVENT ontmoette ik De Theemutsen, die hun eigen boek hebben geschreven, genaamd Let’s Talk About Sex. Ik las het boek naderhand en ondanks dat veel informatie mij al bekend was, vond ik het toch erg leuk vormgegeven en ik denk dat het veel jongeren zou kunnen helpen bij vragen rondom dit onderwerp waar toch wel een taboe over heerst.

Daarna las ik het fe-no-me-nale boek De Fluisterende Schedel van Jonathan Stroud, het tweede deel in de Lockwood & Co.-serie. Ik vond deel één (De Schreeuwende Wenteltrap) al fantastisch, maar dit deel was nog een heel stuk beter. Binnenkort komt er een recensie online van dit boek en ik kan niet wachten tot Luitingh-Sijthoff deel drie gaat vertalen… AAHH!

Ik hoopte De Kristallen Sleutel van Manon Spierenburg ook uit te lezen, maar helaas was ik te langzaam. Hopelijk lees ik die lekker snel in november uit (:

Welke boeken lazen jullie in oktober?

 

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken