Wrap Up

Wrap Up – November

Je kan het bijna niet gemist hebben: november was een chaotische maand voor mij. Ik kreeg een ingrijpende operatie (die anderhalve week werd uitgesteld), ik was jarig en ik probeerde alles weer op de rit te krijgen. Dat laatste is nog niet helemaal gelukt. Ik raakte in een enorme leesdip en ik had geen tijd om te bloggen. Gelukkig kreeg ik de laatste dagen van de maand weer een beetje nieuwe kracht en las ik boeken en schreef ik posts (zoals deze), dus er komt schot in de zaak. Ik bespreek vandaag met jullie welke boeken ik in de maand november las. Het waren er 6 (dus nog geen vreselijk klein aantal, moet ik zeggen) en daarmee staat mijn Goodreads-challenge op 97 boeken. We zijn er bijna!

Op de eerste dag van november las ik Has#tag van Dirk Bracke uit. Dit boek was voor mij een mooie mix van dingen die ik heel goed vond en dingen die ik wat minder vond. Het is goed geschreven, maar het is vrij vlak en redelijk naïef. Aan de andere kant is het wél een mooi boek voor middelbare scholen om duidelijk te maken hoe snel je in de handen van ‘een slechte jongen’ kan vallen. Indrukwekkend was het zeker weer!

Ik kreeg de kans om mijn favoriete auteur, Jojo Moyes, te ontmoeten en daarom las ik Jij En Ik & Andere Verhalen deze maand. Binnenkort lezen jullie meer over mijn ontmoeting met deze lieve vrouw, maar ik kan jullie vast vertellen dat deze verhalenbundel fantastisch is. Ik heb genoten van elk verhaal in dit boek en dat het een echte aanvulling is op de collectie die je hebt. Ik gaf hem vijf sterren en ik weet 100% zeker dat ik verhalen hieruit ga herlezen.

Daarna las ik nog een verhalenbundel, namelijk Wonderland van o.a. Jen Minkman, Eva Moraal en Chinouk Thijssen. Die korte verhaaltjes hielpen me heel erg deze maand en ik heb gesmuld van alle verhalen die in dit boek te vinden waren. Ik ben altijd wel in de Kerststemming, maar na dit boek kon het helemaal niet meer stuk voor mij. Heerlijk was dit! Je kunt mijn recensie én interview met Eva Moraal al hier lezen. 

De Goudvisjongen van Lisa Thompson was een boek wat me waarschijnlijk nog heel lang bij gaat blijven. Ik deed vrij lang over dit boek en eigenlijk was het niet helemaal wat ik op dat moment nodig had, maar toch heb ik genoten van dit verhaal. Matthew is een heerlijk personage en door de bladzijden heen ga je als een blok voor hem vallen. Binnenkort komt mijn recensie online!

Ook kon ik Verraad van Erin Watt, deel twee van De Royals lezen deze maand en oh oh, daar was ik weer heel blij mee. Het verhaal zelf was iets minder dan het eerste deel voor mij, maar het einde was fantastisch en daardoor MOET ik deel drie NU hebben. Ik hou dit echt niet vol tot maart 2018 jongens, écht niet. Wat een fijne boeken zijn dit toch.

Als laatste las ik Midnight Sun van Trish Cook voor de Boekentijgers-leesclub. Dit boek komt pas eind januari uit (zo tof dat we hem al exclusief mochten lezen!) en de cover is dus ook nog niet definitief. Ik moet nog echt even laten bezinken wat ik van dit boek vond en ik ben blij dat we volgende week de leesclub hebben, zodat we alles eens goed naast elkaar kunnen leggen. Rond het verschijnen van het boek komt mijn recensie natuurlijk online.

 

Wat las jij in november?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

4 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken