Geen categorie

Wrap Up – March

Laat ik het zo zeggen: na Ontworteld uitgelezen te hebben in janurari dit jaar (ehm, ja, dat is bijna drie maanden geleden ondertussen) kwam ik in een leesdip waar ik nog steeds niet bovenop ben. Ik heb geen tijd, geen moed én geen zin om te lezen en dat is toch wel een beetje erg. Normaal las ik snel en met veel plezier, maar het wil me de laatste tijd niet meer pakken. En of dit nou ligt aan het feit dat ik minder leuke boeken lees (of boeken die me minder pakken) of aan mijn eigen schema, dat laat ik maar even in het midden. Maar ik las in maart maar drie boeken.

Als eerste las ik Losing It van Cora Carmack deze maand. Ik las dit boek als voorbereiding van de Hebban-leesclub voor Finding It, deel drie in deze reeks. Ik vond dit boek heel erg leuk! Het is een luchtig, schattig boekje. Je kunt hem van te voren al voorspellen, maar ach. Het is en blijft gewoon een lekker boekje om weg te lezen.

Daarna las ik Sakura Blossom van Lotte van den Noort als recensie-exemplaar. Dit boek is spiksplinternieuw en Lotte publiceert haar boeken zelf, dus ik vond het een grote eer om hem te mogen lezen. En wat was hij leuk! Ik ben weer helemaal verliefd geworden op Japan en de Japanse jongens in het boek, héérlijk. Echt een aanrader!

En als laatste deze maand las ik deel twee van de serie van Cora Carmack, Faking It. Deze vond ik iets minder leuk dan het eerste deel, maar toch was het uit eindelijk heel lief en schattig en bleek het toch wel een snel-te-lezen-boekje te zijn.

 

Ik ben op dit moment druk bezig in deel drie, Faking It, van Cora Carmack en ik ben nog steeds op de helft van Simon vs. The Homo Sapiens Agenda van Becky Albertelli waar ik maar niet doorheen kom. Meh, meh, meh. Ik laat jullie snel weten wat ik hoop uit te lezen in april!

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg me

Aan het lezen

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Archieven