Wrap Up

Wrap Up – Juni

Aaaah. In juni zat ik nog steeds niet lekker in de leesflow. De grootste reden hiervan was dat ik (met een beetje druk) alle drie de ACO-boeken (Hof Van…) moest lezen, waar ik totaal niet mee overweg kon. Dit nam bij mij het leesplezier een beetje weg deze maand. Gelukkig is het me toch gelukt om nog 8 boeken te lezen in juni, wat inhoudt dat ik de 50 boeken in totaal heb gehaald en dat ik dus op de helft van mijn Reading Challenge zit. Reden voor een feestje!

Als eerste las ik A Court Of Thorns And Roses van Sarah J. Maas. Ik las dit boek voor de leesclub van de Boekentijgers aan het einde van de maand en het was de bedoeling om daar deel drie te bespreken, maar ik ben nooit verder gekomen dan de helft van deel twee. Ik heb dus een groot deel van deel twee wel gelezen, maar hij staat niet in mijn wrap up, want ik heb hem niet uitgelezen. Binnenkort komt er een review online die ingaat op het feit dat ik de serie niet zo tof vond…

Ik las De Nergensman van Gregg Hurwitz voor de blogtour en ik vond hem net zo tof als deel één, Orphan X. Gregg Hurwitz is een meesterlijke thrillerschrijver en ik heb zeker weer genoten van dit boek. Mijn blogtour-inzending is hier te vinden. 

Daarna las ik In Het Water van Paula Hawkins, een thriller dat me echt even goed deed wakkerschrikken. Ik vond Hawkins eerste thriller, ‘Het Meisje In De Trein’ best wel tegenvallen, maar dit boek, haar tweede thriller, vond ik fantastisch! Ik heb enorm genoten van de complexe relaties in het dorpje en ik zie uit naar nieuwe boeken van haar. Mijn recensie is hier te vinden. 

En dan het beste boek wat ik deze maand las: Ik Zie Jou van Clare Mackintosh. Ik was helemaal in de ban van deze thriller. Ik had al best hoge verwachtingen door de sublieme reclametechnieken die het boek mag dragen, maar ik werd tijdens het lezen alleen maar enthousiaster. Absoluut een 5/5 sterren waardering en hij komt zeker op mijn ‘instant-recommend-lijstje’! Mijn recensie is hier te vinden. 

Daarna las ik De Blindganger van Igor Znidarsic, een Nederlandse thriller met Scandinavische invloeden. Ik las dit boek voor Chicklit.nl, waar ik ook recensies schrijf, en het boek heeft me positief verrast. Ik heb erg genoten van deze (enigszins gruwelijke) thriller. Misschien moet ik dan toch binnenkort eens beginnen in een echte Scandinavische thriller?

Duizend Stukjes Van Jou van Claudia Gray begon wat langzaam, maar las ik daarna in een dag uit. Wat mij betreft is dit boek een absolute must-have voor in je boekenkast en als je hem nog niet hebt gelezen, dan zou je dat snel moeten doen! Heerlijk hoe er toch nog originele YA-boeken boven komen drijven. EN DIE COVER!! God damn… De recensie kun je hier vinden.

Ik las vorige maand The Cage, dus deze maand ging ik door met De Jacht van Megan Shepherd. Mascha recenseerde dit boek eerder al hier. Ik merkte heel erg dat dit boek een tussenboek was, maar het gaf me wel net het zetje om aan deel drie te beginnen. Deze boeken lezen als een gek en zijn daardoor ideale boeken om tussen wat dikke, lastige boeken te lezen. Ik heb in ieder geval weer genoten.

En als laatste kon dit natuurlijk niet achterblijven: ik las De Vuurproef van Megan Shepherd. Na De Jacht was ik helemaal klaar voor deel drie en ik las hem in ruim een dag uit. Zoals ik hierboven al zei, lezen deze boeken zo snel weg en ze zullen misschien niet je favoriete boeken ooit zijn, maar het is zeker de moeite waard om het op te pakken. De recensie van De Vuurproef komt binnenkort online.

 

Wat heb jij gelezen in juni?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken