Giveaway

WIN WIN WIN! – Duizend Hoog

Zoals iedereen wel weet, is het vandaag Pakjesavond… En wat is er mooier dan op Pakjesavond kans maken op een extra pakje deze decembermaand?! En dan natuurlijk niet zo maar een pakje, maar een geweldig boek waar iedereen het over lijkt te hebben…

 

Je kunt namelijk het boek DUIZEND HOOG van KATHARINE MCGEE winnen!

duizend-hoog

 

Het is heel simpel: LIKE de Facebookpagina van Coffee ‘nd Cookie & DEEL het bericht van de winactie. Geef daarna onder deze post of onder het facebookberichtje antwoord op de volgende vraag:

Op welke verdieping van de toren zou jij het liefste willen wonen en waarom?

 

Het origineelste antwoord wint! De actie loopt tot vrijdag 09 december 23.59 en de winnaar wordt persoonlijk bericht op zaterdag 10 december!

 

Mijn grote dank gaat uit naar Uitgeverij Moon die deze actie mogelijk heeft gemaakt <3

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

5 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Op een verdiep waar ik een overzicht heb over de andere gebouwen en geen inkijk van andere mensen. Maar langs de andere kant ook niet te hoog want ik heb hoogtevrees en wil geen angst hebben in mijn eigen woonkamer. 😉 ik heb ook gehoord dat die gebouwen bewegen in de wind, dus zeker niet bovenaan. Als ik dit nu zelf lees denk ik: amaai stel die maar eens tevreden!! ? Geliked en gedeeld op Facebook.

  • Simpel helemaal bovaan zodat ik mijn vijande (of mijn vervelde broertje) naar bedenden kan duwen. Mocht dit veelste hoog zijn voor een ongetalteetd persoon zoals ik. Ga ik op verdieping 666 (numner van de duivel) wonen ik heb een vermoeden dat daar leuke helloween feestjes worden gegeven.

  • Ik zou op de 75sts verdieping willen wonen. Naar mijn mening heb je dan een zeer mooi uitzicht over de wereld. Kan ik lekker genieten van de avondval en hoe alle lichten aanspringen, terwijl ik een sofa voor het raam plaats met een boek op mijn schoot en mijn benen stevig gewikkeld in een deken. Genieten van een lekkere warme tas gevuld met chocolademelk en slagroom. Met stukje cake. Ik smelt er nu al van weg 🙂

  • Ik zie mezelf als een gewone burger, die stap voor stap een trede omhoog gaat, om vooral niet helemaal bovenaan terecht te komen. Ik pas niet tussen de elite, maar doe graag gewoon. Ik werk wel graag vooruit, maar wil niet diep kunnen vallen. Duizend is wel heel hoog; met 333 ben ik zeer tevreden, aangezien 3 mijn geluksgetal is. Hoop wel dat ik dan gewoon boeken kan blijven lezen!

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken