Giveaway

WIN – De Negen Kamers

Misschien heb je het boek al eens hier of op andere blogs voorbij zien komen, want De Negen Kamers lijkt opeens overal op te duiken. Dit boek is namelijk genomineerd voor de Dioraphte Literatuurprijs 2017 en daarom kun je hem vanaf vandaag, in samenwerking met uitgeverij Lemniscaat, winnen!

Wat moet je doen? Stem op het boek via deze link, laat hieronder en/of onder de Facebookpost weten dat je dit hebt gedaan en deel de Facebookpost zodat er nog veel meer mensen gaan stemmen! Als je meer kans wil maken, vind ik het lief als je me volgt op andere socials, zoals bloglovin’! Meedoen kan tot en met 14 september (want tot dan kun je stemmen) en ik maak op 15 september mijn winnaar bekend!

Ik ben niet de enige blog die meedoet aan deze actie. Op veel verschillende blogs kun je dit boek winnen. Hier kun je een overzichtje zien van de winacties.

 

Twijfel je nog? Hier gaat het boek over:

Jonas heeft al tijdenlang vreselijke hoofdpijnen. Juist op het moment dat hij alleen thuis is, worden ze vrijwel ondraaglijk en gebeuren er rare dingen. ’s Nachts wordt er ingebroken en de inbreker laat een groot boek achter over een huis dat onverwacht verschijnt. Als later op de dag eenzelfde huis op een braakliggend veldje opdoemt, is zijn nieuwsgierigheid gewekt en besluit hij naar binnen te gaan. Terwijl zijn hoofd bonkt, zwerft hij door de kamers van het mysterieuze huis waar zich gebeurtenissen en verhalen ontrafelen die heen en weer deinen tussen droom en werkelijkheid.

 

De prachtige uitgelichte afbeelding is gemaakt door Kelly van Bright Blue Books! 

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

4 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken