Giveaway

WIN! ‘Het Lege Graf’ van Jonathan Stroud

Op deze prachtige nazomerdag heb ik een heel fijn nieuwtje: ik mag VIJF exemplaren van ‘Het Lege Graf’ van Jonathan Stroud, deel vijf in de Lockwood & Co.-serie, weggeven! Zoals je misschien wel weet, is de Lockwood & Co.-serie één van mijn favoriete series aller tijden en daarom ben ik ontzettend blij dat ik vijf mensen blij mag maken met dit prachtige boek. Het is het laatste deel in de serie, dus een ideale gelegenheid om de serie compleet te maken om het einde te lezen of om nu eindelijk eens te gaan binge-readen. Zelfs als je de rest van de serie nog niet hebt, mag je meedoen met deze actie. Het is natuurlijk de bedoeling dat je ze gewoon ALLEMAAL gaat lezen, want het is absoluut fantastisch.

Waar gaat het boek over? Hieronder plaats ik een omschrijving van deel één voor iedereen zichtbaar en de omschrijving van deel vijf als spoiler, zodat je die handmatig kunt openen als je daar klaar voor bent.

Overdag is er niets aan de hand. ‘s Nachts komen kwade geesten tevoorschijn…

Het kleinste, meest ongeorganiseerde, maar zonder twijfel allerbeste bureau dat op geesten jaagt is Lockwood & Co. Medewerkers: de charismatische eigenaar Anthony Lockwood, boekenwurm George Cubbins en nieuwkomer Lucy Carlyle.

De drie staan voor hun moeilijkste klus tot nu toe. Het beruchte landgoed Combe Carey Hall moet geestvrij worden gemaakt. Geen van de vorige geestenjagers is ooit teruggekeerd. Anthony, Lucy en George moeten al hun talenten inzetten om te strijden tegen de geest van de Schreeuwende Wenteltrap en… om in leven te blijven.

 

View Spoiler »

 

Wat moet je doen om te winnen?

  1. Like Coffee ‘nd Cookie op Facebook
  2. Like & deel het bericht over deze winactie
  3. Tag minimaal één iemand in datzelfde Facebookbericht die dit boek absoluut zou moeten winnen!

 

De actie loopt tot en met 25 september (23.59 uur) en op woensdag 26 september maak ik onder het Facebookbericht de vijf winnaars bekend!

 

Al mijn dank gaat uit naar uitgeverij Luitingh-Sijthoff die deze vijf boeken beschikbaar stellen. 

 

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Archief