Giveaway

WIN – Hazelwoud van Melissa Albert

Woehoeeee! Ik heb een leuke winactie in petto voor jullie, omdat mijn Facebook-pagina bijna 900 likes heeft mogen ontvangen. Heel, heel, HEEL erg bedankt. Jullie support doet mij zo goed, dankzij jullie heb ik mijn plekje op dit wereldwijde web kunnen vinden en kunnen uitbreiden. Jullie zijn awesome!

De zeventienjarige Alice is het grootste deel van haar leven samen met haar moeder op de vlucht geweest voor het ongeluk dat hen achtervolgt. Maar wanneer Alice’ oma, schrijfster van een duister sprookjesboek, op haar landgoed het Hazelwoud overlijdt, lijkt het ongeluk hen in te halen: Alice’
moeder wordt ontvoerd door een man die zegt dat hij uit het Achterland komt – de dreigende bovennatuurlijke wereld uit haar oma’s verhalen. Alice’ enige aanwijzing is het bericht dat haar moeder voor haar achterlaat:

BLIJF WEG UIT HET HAZELWOUD

Alice heeft haar oma’s fanatieke fans altijd zo veel mogelijk vermeden, maar nu zit er niets anders op: ze moet hulp vragen aan haar klasgenoot en Achterland-superfan Ellery Finch. Hij helpt haar gelukkig maar al te graag, al vraagt Alice zich wel af waarom hij zo gretig op haar aanbod ingaat. Om haar moeder terug te vinden, moeten Alice en Ellery afreizen naar het Hazelwoud, naar de wereld waar haar oma’s sprookjes hun oorsprong vonden. Zal Alice er tijdens haar zoektocht achter
komen waar haar eigen verhaal begon… en vooral waar het misging?

 

Je kunt van 22-01 tot en met 28-01 Hazelwoud winnen! Dit pareltje, uitgegeven door uitgeverij Moon, komt eind deze maand uit in hardcover en je wint niet alleen het boek, maar een heel pakketje met een exclusieve goodie. Woohoo! Wat moet je doen om dit te winnen?

 

Als laatste nog een groot bedankje naar uitgeverij Moon, waar ze zo lief zijn deze prijs voor jullie beschikbaar te stellen.

 

Voorwaarden: de winnaar (hierna ‘hij’ genoemd) moet aan de bovenstaande eisen hebben voldaan. Wanneer hij gekozen wordt, heeft hij 72 uur om te reageren. Als hij na die tijd niet heeft gereageerd, wordt de nieuwe winnaar gekozen. De winnaar woont in Nederland of België, andere landen zijn helaas uitgesloten van deelname, behalve wanneer het naar een Nederlands of Vlaams adres gestuurd kan worden. 

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

7 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken