Giveaway

WIN! Did I Mention I Love You (gesigneerd!)

Zoals beloofd op mijn facebookpagina: bij 100 likes ging de winactie online. En ja hoor, daar is hij dan!

Ik had het geluk om Estelle Maskame te ontmoeten en zij was zo lief om speciaal voor de gelukkige winnaar haar boek (de Nederlandse versie) te signeren. Maar dat is niet alles, want als troostprijs heb ik ook nog een exclusieve, gesigneerde boekenlegger van DIMILY beschikbaar! 2 winnaars dus!

DIMILY

Wat moet je doen?

 1. Laat in een reactie hieronder weten waarom jij het boek zou moeten winnen (en of je graag voor het boek, de boekenlegger of allebei mee wil loten)
 2. Like mijn facebookpagina
 3. Deel het bericht van de winactie (dit mag zo vaak je wil en elke keer geeft je een extra kans om te winnen!)

De actie loopt tot en met zaterdag 9 juli 23.59, op maandag 11 juli maak ik de winnaars bekend!

 

 

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

20 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Ik heb al mega veel dingetjes over dit boekje gehoord en ben net in een super bui omdat ik geslaagd ben :p. Zou gewoon simpelweg super zijn! :p. Graag voor het boekje.

 • heb er veel over gehoord en wil mezelf opvrolijken met dit boek,aangezien er veel gaande nu is in mijn leven.
  (ga voor het boek)

 • Oehh deze zou ik super graag winnen! Ik heb dit boek de afgelopen tijd o-ve-ral voorbij zien komen en ben er héél benieuwd naar! Ook vind ik het heel tof dat de schrijfster nog best jong is, want zo laat ze zien dat dromen kunnen uitkomen en als je het blijft proberen het je kan lukken! Dit boek zou een suupermooie toevoeging zijn voor mijn boekenverzameling (en ook nog gesigneerd! *hearteyes*), en ik zou dus er-rug blij zijn als ik zou winnen!

 • Ik zou graag willen winnen, omdat….
  Ik natuurlijk erg veel van lezen houd?duh?.
  En ik heb een voorproefje van dit boek gelezen en dat sprak me al zo aan dat ik het graag helemaal zou willen lezen. ?. En dan is hij ook nog gesigneerd, dik pluspunt?

 • Ik zou super graag willen winnen, omdat ik normaal een heel ander genre lees en ik graag iets nieuws wil proberen. Ook heb ik veel goeds over dit boek gehoord en hij is gesigneerd, kan het nog beter? Ja want er wordt ook een boekenlegger verloot, die ook gesigneerd is!! Ik doe dus mee voor allebei! Nu maar hopen dat ik win.

 • Ik zou graag dit boek willen winnen, omdat ik recentelijk geslaagd ben en zodat ik iets te lezen ga hebben wanneer ik in het ziekenhuis lig!

 • Heel graag het boek! Na het lezen van de reviews nog nieuwsgieriger geworden 🙂
  En het is bijna vakantie dus kom maar op; heel veel tijd om te lezen YES!!!

 • Ik vind dit echt een te gekke actie!
  Ik wil graag meedoen. Ik heb het boek op mijn ereader staan in het engels.
  Ik had een vriendin (Priscilla) geregeld die voor mij bij boekhandel stevens een boek zou kopen, en die te laten signeren voor mij… Ik stond toen in de rij bij Bruce Springsteen en dat kaartje was duur en had nog nooit vooraan gestaan bij zijn shows. Ik moest kiezen, en dus koos ik voor Bruce. Maar toen ik haar later vroeg waar mijn boek was, gaf ze toe dat ze het helemaal vergeten was 🙁 ik had haar 2 weken ervoor gevraagd en kontant geld gegeven, maar vergat haar een reminder te sturen 🙁 dus nu heb ik nog geen boek en boekenlegger. Ik zou al blij zijn met een gesigneerde boekenlegger (klinkt heel stom i know) maar baal wel enorm, haar boeken zijn awsome!

 • Ik doe heel graag voor beide mee! Dit omdat ik super nieuwsgierig naar het boek ben en wat is nu een betere manier om eraan te komen?! Via een winactie natuurlijk!!

 • Ik doe heel graag mee voor de boekenlegger! Ik heb namelijk net het boek van een vriendin van me gekregen en het zou natuurlijk geweldig zijn als ik die met een bijpassende boekenlegger kan lezen! Dubbelop leesplezier <3

 • Ik loot graag mee voor het boek. Voor mijn dochter Anne Hagemeier. Omdat ze geslaagd is voor haar HAVO .
  Na een moeilijk jaar en keihard werken heeft ze het verdiend om eens lekker in een leuk boek te duiken.

 • Wat een leuke winactie!
  Ik heb al zoveel gehoord over dit boek dat ik het ook ontzettend graag wil lezen! Ik was gister in de boekhandel hier in de buurt, en daar hadden ze het boek geen eens 🙁
  Ik zou graag het boek winnen omdat het boek mij heel leuk lijkt, en ik het nóg leuker vind dat hij gesigneerd is!

  Ik heb ook een aantal filmpjes van de rondvaart gezien, Estelle lijkt me echt een aardig persoon, wat het natuurlijk nog leuker maakt om een boek met handtekening van haar te hebben!

 • Ik doe heel graag mee voor het boek. Gewoon omdat het volgens mij een heel mooi boek is dat mijn hartje mss wat kan verwarmen {^_^}
  De boekenlegger laat ik graag aan anderen over want ik spaar dat niet en grijp toch steeds naar mijn eigen gelamineerde prentjes.

 • Ik doe graag mee voor allebei. Kon er helaas niet bij zijn toen ze in NL was, want toen was ik op vakantie. En hoor zoveel goede verhalen over haar en haar boek!

 • Gefeliciteerd met je volgers! Super leuk dat we kans kunnen maken op dit leuke boek of de bijpassende boekenlegger!
  Graag waag ik een kansje voor het boek! Het lijkt mij een heerlijk boek om te lezen in de zomer! Luchtig, zonnig, liefde (en alle bijbehorende rompslomps), de cover past ook goed bij een zomergevoel dus wat wil je nog meer! Misschien een echt zonnetje buiten?

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken