Giveaway

WIN! Book Vault April Box!

Omdat het prachtige cijfer 555 mijn pagina heeft bereikt in de vorm van likes én omdat ik verliefd ben op de boekenboxen van Book Vault, mag ik in samenwerking met hen één April-box weggeven! Het thema is You only live… twice? 

De BookVault boekbox van April heeft alles te maken met het thema “You only live.. twice?”. In het YA/fantasyboek van deze maand moet ons hoofdpersonage een moeilijke keuze maken die een invloed zal hebben op meer dan haar alleen. In deze wereld leeft men twee levens. Omdat wij dat geluk niet hebben, zullen we deze box volproppen met allerlei feel good goodies! Voor iedereen die zichzelf flink wil verwennen deze maand.

Het boek in deze boekbox komt in de maand maart uit en is perfect voor de liefhebbers van de boeken in onze eerdere boekboxen.

 

Ik kan me voorstellen dat je deze box HEEL GRAAG wil winnen! Gelukkig is winnen niet moeilijk:

Dat is het! Natuurlijk zijn er meer opties om extra kansen te winnen, zoals je inschrijven voor de nieuwsbrief (hier rechts), het bericht te liken & delen op social media of door vrienden uit te nodigen om de facebookpagina leuk te vinden!

De actie loopt tot en met vrijdag 10 maart en op zaterdag 11 maart kies ik het origineelste antwoord uit!

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

34 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Als ik wist dat ik een tweede leven had, zou ik heel wat dingen opgeven en een paar dingen willen doen die op mijn dromenlijstje staan. De wereld rondreizen, van (blogs) schrijven m’n beroep maken, gaan racen op een circuit. Dan kan ik er in mijn tweede leven lessen uittrekken en geen spijt hebben dat ik het toch geprobeerd heb. En dan kan ik er misschien over schrijven met do’s and don’ts.

 • ik zou heel veel dingen doen met spanning, parachute springen, skydiven, tokkelen berg beklimmen en ga zo maar door. ik zou ook leuke dingen doen door de wereld te ontdekken en rond te reizen!

 • Als ik wist dat ik nog een tweede leven zou hebben zou ik stoppen met de dagelijkse dingen en een wereldreis gaan maken. En tijdens die wereldreis zou ik iedereen een mooi boek willen geven, zodat iedereen een beetje gelukkiger wordt en een momentje rust en stilte vind.

 • Als ik nog een tweede leven zou hebben dan zou ik nu alle dingen doen waar ik normaal bang voor ben. Zoals tussen de haaien zwemmen en echte spookhuizen bezoeken en een nachtje doorbrengen. Ik zou ook naar landen gaan waar er oorlog is en de onschuldige burgers naar een veiliger plek brengen en ik zou ook een achtbaan in gaan in de Efteling bijv. om mijn angst voor achtbanen te overwinnen. Nu ben ik daar te doods voor en bang dat ik een hartstilstand krijg tijdens de rit. Dat zou ik allemaal doen als ik nog een tweede leven zou hebben☺

 • ik zou nog meer genieten van de tijd dat de kinderen klein zijn en gaan wonen in een land waar de zon meer schijnt dan hier en nog meer van het leven genieten

 • Als ik een 2e leven zou hebben zou ik dat gebruiken om mensen te helpen, dan zou ik de wereld een betere plek maken, zorgen voor de mensheid, alleen maar liefde en zorgen voor un limited resources o.a. medicatie, etc

 • Met volle teugen genieten van alles.. vooral de kleine dingetjes die je vaak over het hoofd ziet!! En heel veel lachen!! Super Winactie!!!! YAY!!

 • Ik zou zoo veel willen doen dat ik nog een derde leven nodig heb?. Om te beginnen wil ik in dit leven studeren aan de uni waneer ik op mijn 20 een master en bachelor heb gehaald wil ik manderijns en spaans leren (mischien wel tijdens het studeren weet nog niet precies) Dan wil ik heel cliché een wereldrijs maken. Ik begin in ijsland en ga van daar langzaam naar amerika, zuid amerika, afrika azie en als laatst australie. Ik ga monumenten bezoeken en ook spannende dingen doen berklimmen, skydiven, duiken en gewoon genieten van de natuur. Ook wil ik in ijsland een tijdje bij de ijsberen rondhangen. Nadat ik mijn wereldreis gehad heb wil ik ergens op een mooie plek wonen en rust en vreden hebben. Ook wil ik misschien een blog beginnen en praten over dingrn die door me heen gaan. Mensen motiveren om dingen tr doen in hun leven.

 • Ik zou niet per se vandaag iets speciaal doen, maar ik zou gewoon heel hard sparen zodat ik in mijn volgende leven niets meer hoef te doen 🙂

 • Als ik wist dat ik nog een tweede leven heb, dan zou ik eigenlijk niets anders doen. Ik wil zo veel mogelijk meemaken en zal ook niet extra ruig gaan leven ofzo, omdat ik toch een tweede leven heb… ik zou het trouwens wel heel erg vinden als ik in m’n eentje een tweede leven krijg. Ik zou mijn familie en vrienden heel erg missen ?

 • Als ik wist dat ik een tweede leven had, zou ik meteen weer naar Disneyland trekken… Ik ben er net van terug, maar de Disneymagie en Disneyfantasie is veeeeeeel beter dan de realiteit ?

 • Als ik wist dat ik nog een tweede leven zou hebben zou ik toch niets bijzonders of gevaarlijks of zo doen want ik ga er dan van uit dat ik maar één leven heb met mijn geweldige gezin dus daar blijf ik dan gewoon zo intens mogelijk van genieten.

 • Als ik wist dat ik een tweede leven heb zou ik mijn fouten verbeteren en daarna enorm genieten van het leven. Ik zou een wereldreis maken en zoveel mogelijk schrijvers ontmoeten ❤

 • Als ik een tweede leven had, zou ik minder nadenken over wat anderen van mij vinden of denken. Ik zou doen wat ik wil en wanneer ik dat zou willen. Ik zou bijvoorbeeld een tattou zetten en daar achteraf waarschijnlijk terug spijt van hebben, of misschien zou ik het geweldig vinden en laat ik ook één zetten in mijn tweede leven. Ik zou me kleden zoals ik dat zelf wil en niet nadenken over wat een ander van de outfit zou vinden. Ik zou met volle teugen van het leven genieten en niet voor de voor de hand liggende keuzes gaan. En durven een weg inslaan die ik nooit zou durven te nemen wanneer ik maar 1 leven zou hebben.

 • Als ik dan toch nog een tweede leven heb zet ik mijn vliegangst opzij en ga eindelijk mijn droomreis maken door de schitterende natuur van Noord Amerika. De Rockies, de indianen reservaten en misschien wel Alaska…lijkt me geweldig! En als ik gewonnen heb neem ik het boek uit de box natuurlijk mee! :-p

 • Als ik nog een tweede leven zou krijgen zou ik een leven vol zelfvertrouwen leiden waarin ik alles zou doen wat ik nu niet durf ?

 • Als ik wist dat ik een tweede leven heb zou ik hetzelfde doen wat ik nu doe. Mijn dromen volgen met mijn eigen kattenopvang voor wilde/oude katten en schrijven. Maar ik zou wel wat dingen veranderen zodat ik niet nu de financieel problemen heb wat ik nu heb.

 • Ik denk niet dat ik dingen anders zou doen als ik een tweede leven had. Ik probeer altijd wel leuke dingen te doen.

 • Ik zou me minder zorgen maken over het feit dat de tijd te snel gaat, om fouten die ik heb gemaakt en fouten die ik nog ga maken. Dit omdat ik een tweede kans zal krijgen om te leren van mijn fouten. Live your life to the fullest en pluk de dag 🙂

  Leuke winactie met een super prijs!

 • Een tweede leven ahum ik zou van een veel te braaf meisje die altijd goed wil doen eventjes in een bitch veranderen en die slechte manipulators rondom mij
  1) optie a:-) vervloeken
  2:) optie b:-) wegtoveren

  Oh zalig en dan hoop ik op een tweede leven zonder hen…in real life lijk ik op Assepoester dus ja::-) eventjes magie toepassen zou slecht zijn maar wel geweldig voelen en mijn troubles oplossen:-)

 • Als ik een tweede leven zou hebben, zou ik eigenlijk helemaal.niks anders doen dan dat ik nu doe; samen met mijn prachtige dochter genieten van boeken, de natuur, onze hond en thee. I ♡ my life.
  (Of nee: ik zou hopen dat mijn dochter ook een tweede leven heeft & al die radicale idioten niet)!

 • Gefeliciteerd met de mijlpaal!

  En wat ik zou doen..Als ik in mijn tweede leven toegang zou hebben tot herinneringen en bezittingen die ik nu heb zou ik zoveel mogelijk dingen voor mezelf bewaren. Denk aan boeken, foto’s en geld. Zodat ik daarna weer verder kan waar ik gebleven was ^_^

  ps. volg jullie al via Facebook 😉

 • Woehoee gefeliciteerd met de 555 likes! En wat een actie om het te vieren!

  Ik zou vandaag niet aan mijn afstudeerscriptie spenderen maar vieren dat er een tweede leven is. Dat er meer tijd (hopelijk met de huidige en nieuwe vrienden) is om te genieten van al het moois wat er is. Ik heb al redelijk wat van de wereld gezien dus ik zou mijn dag als een ode aan het leven invullen. Compleet met thee, chocolade, vrienden, spelletjes, boeken en zo ultiem genieten van wat het leven allemaal te bieden heeft.

 • Gefeliciteerd met je mijlpaal! Ik zou waarschijnlijk niet veel veranderen aan mijn leventje, maar misschien wel wat meer risico nemen en vooral zo goed mogelijk proberen te leren van mijn fouten, zodat ik in mijn volgende leven er alles uit kan halen! 🙂

 • Als ik nog een tweede leven zou hebben, dan zou ik denk ik niet veel hetzelfde doen. Ik ben afgestudeerd als hulpverlener en ik zit helemaal op mijn plek. Mensen helpen, een fijne dag bezorgen of weer even de rode draad van hun leven samen oppakken – ik kan me niet voorstellen iets anders (of beters) te kunnen doen! Het enige wat ik kan bedenken is dat ik eerder zou zijn begonnen met het opzetten van een dagbesteding/reïntegratie project in combinatie met boeken/een kringloop en een hoop creativiteit! Die droom is er echter nog steeds. Zodra ik financieel een beetje stabiel ben ga ik zeker voor het ondernemers plan zitten 🙂

 • Als ik wist dat ik een tweede leven had, zou ik dit leven drastisch omgooien. Ik leef voorzichtig, Let op mijn woorden en zij die mij enorm pijn hebben gedaan laat ik maar bang voor de gevolgen. Wetende dat ik nog een leven mag leven, zou ik deze mensen recht in hun gezicht zeggen dat het niet ok Is dat wat ze doen of hebben gedaan en wellicht anderen een kopje kleiner maken om wat ze hebben gedaan. Daarnaast zou ik mij niet laten leiden door angst en wél gaan bungyjumpen, skydiven, parachutespringen en alles waar ik nu huiverig voor ben of te veel Final destination voor heb gekeken om het te doen!

 • Oké misschien klingt dat nu heel erg gestoord. Maar als ik weet dat ik nog een 2de leven zou hebben. Zal ik me per direct om laten bouwen als een man. Ik wou altijd al weten hoe het is om een man met een pim** te zijn. Ik zal dan eindelijk eens in het staan plassen en dingen doen die mannen zo doen. ? ik hoop dan natuurlijk dat ik weer als vrouw terug kom. Ben toch wel heel erg blij een vrouw te zijn ??

 • Als ik nog een tweede leven zou hebben, zou ik op het vliegtuig stappen en voor eens en altijd de jacht op neushoorns voor hun hoorns stoppen met alle middelen en hulp die ik kan vinden. Of ervoor te zorgen dat dieren niet meer gedood worden om hun vacht. Ik zou een kliniek willen opzetten om mensen met ombegrepen stoornissen zoals OCD en emetophobia te helpen om hun leven draaglijker te maken. Ten slotte zou ik nog meer het lezen van fysieke boeken willen stimuleren. A man who reads lives a thousand lives before he dies. A man who doesn’t lives only once.

 • Als ik zou weten dat ik nog een tweede leven had zou ik nog steeds mezelf blijven maar dan met minder zorgen omdat ik het nog eens over mag doen

 • Ik zou alles doen wat ik eerst niet durfde. Bijvoorbeeld parachute springen, skydiven of de wereld rond reizen!

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken