Giveaway

Wie jarig is, trakteert… WIN!

Vandaag, 7 november, is mijn verjaardag! En om dit te vieren, wil ik erg graag trakteren. In samenwerking met schrijfster Nienke Pool mag ik ter ere van mijn verjaardag en de fantastische recensies van haar boek Falco en de gestolen Stympha’s (hij staat bijvoorbeeld op nummer 1 van de populairste YA boeken volgens Hebban: https://www.hebban.nl/genre/young-adult) het boek zomaar weggeven!

31929588

Na de Melt Down geldt het recht van de sterkste in Concordia. Het recht van de Alkeiden. Rovend trekken zij door het land en stelen de dierbare Stympha’s van het Vogelvolk. Tijdens zijn zoektocht naar de vogels beleeft Falco spannende avonturen en ontmoet hij nieuwe vrienden. Pas als hij samenwerkt, kan hij de vijand verslaan. En dan merkt hij dat de vijand veel gevaarlijker is dan hij aanvankelijk dacht…

Falco en de gestolen Stympha’s is een YA fantasy verhaal dat losjes is gebaseerd op de mythe van Herakles en zijn gevecht tegen de Stymphalische Moordvogels uit de Moerassen van het Oosten. Falco en de gestolen Stympha’s is een verhaal over vriendschap, moed en het ontdekken van nieuwe werelden.

Je kunt het boek vinden op bijvoorbeeld bol.com en bruna.nl !

 

WAT MOET JE DOEN?!

Het is heel simpel vandaag, want op mijn verjaardag geen poespas! Volg mij (Coffee ‘nd Cookie) op Facebook, deel het bericht daar en laat onder dat berichtje of hier onder de post weten dat je meedoet.

 

De actie loopt tot morgenmiddag 12.00 en in de uren daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht van mij via facebook messenger of mail!

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

7 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken