Reading Challenge

Whole Year Wrap Up

Allereerst: sorry dat ik jullie zo heb verwaarloosd de afgelopen twee maanden. Ik had gewoon even geen behoefte om recensies te schrijven, dus ik deed het ook even niet.

Het jaar 2014 zit er al weer op! Dit jaar is heel bijzonder voor mij geweest. Ik ben natuurlijk begonnen aan deze blog, wat me erg goed heeft gedaan. Ook is dit het eerste jaar dat ik echt heel veel gelezen heb! Ik begon in januari safe, een reading challenge van 50 boeken voor het jaar. Maar begin augustus heb ik hem opgehoogd naar 80 boeken en die heb ik gehaald, want ik heb 81 boeken gelezen dit jaar! Ik heb natuurlijk ook veel van deze boeken al gerecenseerd en deze kun je terugvinden op de Boekrecensies-pagina!

Op Goodreads heb ik al deze boeken een rating gegeven, een waardering tussen de 1 en 5 sterren. Ik heb behoorlijk veel boeken 5 sterren gegeven, wel 18! Hieronder een lijstje met boeken die ik vijf sterren heb gelezen, met de bijbehorende link naar de recensie!

Het beste boek van dit jaar was een lastige keuze. Ik denk dat ik ‘Voor Jou’ van Jojo Moyes kies. Wat een prachtig, echt geweldig boek was dat!

 

Ik heb een aantal boekenreeksen en -trilogieën helemaal gelezen dit jaar. Hieronder zet ik het even op een rijtje. Dit zijn alleen de reeksen die ik helemaal heb gelezen, maar ik heb veel vaker één of twee boeken van een serie gelezen.

  • Caster Chronicles – Kami Garcia & Margaret Stohl
  • Chaos-trilogie – Patrick Ness
  • Divergent – Veronica Roth
  • Hongerspelen, De – Suzanne Collins
  • Marriage To A Billionaire – Jennifer Probst
  • Miss-trilogie – Astrid Harrewijn
  • Test, De – Joelle Charbonneau

De leukste reeks die ik heb gelezen dit jaar is denk ik toch (weer) De Hongerspelen van Suzanne Collins, want daar kan gewoon niets tegenop he..

Ik begon begin augustus met twee nieuwe challenges: de Stephen King-Challenge en de 2 Books A Week-Challenge.

De Stephen King-Challenge loopt vrij slecht. Ik heb deze natuurlijk openstaan tot eind 2017 en dat betekent dat ik de afgelopen 5 maanden 6 boeken van Stephen King moest lezen, en dit is niet echt gelukt, want ik las er anderhalf. Ik las Carrie en ik ben begonnen in 22/11/1963, maar die heb ik (nog) niet uitgelezen.

De 2 Books A Week-Challenge was een enorme uitdaging en die heb ik ook gewoon niet gehaald.. Ik houd deze challenge waarschijnlijk wel het hele volgende jaar in tact, want zo blijf ik lekker in het ritme en zo blijft het nog een beetje spannend!

 

Ik denk dat ik erg trots mag zijn op mijzelf dit jaar, aangezien dit het eerste jaar is dat ik zo verslaafd was aan lezen. Ik blijf natuurlijk doorgaan met deze blog en vooral met lezen! Ik wens jullie allemaal een gezond en vooral goed belezen 2015!

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken