Brochures

Voorjaarsbrochures 2018 – Young & Awesome

Ik sta altijd te springen als de nieuwe brochures online komen. Welke mooie boeken gaan er de komende tijd verschijnen? Het is voor mij net Sinterklaas: welke boeken kunnen er op mijn verlanglijstje? Ik wil dit gevoel jullie natuurlijk niet weerhouden, dus het leek me leuk om de nieuwe brochures met jullie te bespreken. Er is geen vaste dag waarop dit online komt, want het ligt natuurlijk aan de publicatie van de brochures. Vandaag bespreek ik met jullie de brochure van uitgeverij Young & Awesome!

Wat valt mij op?

Het eerste boek in de brochure is Ash Princess van Laura Sebastian. Dit is het eerste deel in een nieuwe fantasy-serie over een prinses die jarenlang gebukt gaat onder het regime van de Keizer die haar en haar familie van de troon beroofde, maar ze laat het er niet bij zitten. Leuk nieuwtje is dat het origineel van dit boek pas eind april verschijnt, dus we hoeven niet lang op de vertaling te wachten. Dit is Laura’s debuut, dus veel vergelijkingsmateriaal hebben we niet. Ik denk dat zij ons nog eens flink zou kunnen verrassen komend voorjaar. 

Yessss, de nieuwe Krystal SutherlandEen Bijna Definitieve Lijst Met Nachtmerries klinkt misschien wel net zo goed als dat Sterrenstof klonk. Ik was verkocht door Sterrenstof en ik denk dat ik alles wat ze schrijft gewoon meteen zou kopen, puur omdat ik niet denk dat Krystal iets slechts zal afleveren. Dit boek heeft een gemiddelde rating van 4.11 op Goodreads, dus dat is behoorlijk mooi voor een contemporary. Ik sta in ieder geval te springen, jij ook?

Als laatste staat The Empress van S.J. Kincaid op de planning. Dit is deel twee in de The Diabolic-serieThe Diabolic vond ik niet fantastisch, maar ik denk dat ik het toch wel verder wil lezen. Pas op het einde van dat boek trok het mijn aandacht, dus ik hoop dat mijn aandacht blijft in het tweede boek. Aan de cover ligt het in ieder geval niet, hij is werkelijk weer prachtig. Ik ben blij dat ze hiervoor hebben gekozen, zodat hij mooi matcht met het eerste deel. Ze staan waarschijnlijk heel mooi naast elkaar in de kast. Het derde deel in de serie wordt in het Engels verwacht voor eind 2018, dus misschien in de volgende voorjaarsbrochure in het Nederlands?

Welke boeken staan er nog meer op de planning?

Geen! Young & Awesome publiceren vaak drie of vier boeken per periode. Dat lijkt misschien weinig, maar ik vind het vooral heel fijn overzichtelijk. Het is me tot nu toe gelukt om álle Y&A-boeken in huis te halen, dus ik hoop dat nog even door te kunnen blijven zetten.

Zijn er verder nog bijzonderheden?

  • Van april tot en met juni zijn de eerste vier boeken die Young & Awesome uitgaf (The Diabolic, Sterrenstof, The Jewel en Verdwenen) maar €12,50 per stuk. Dat is dus ontzettend gunstig als je in mei The Empress of Een Bijna Definitieve Lijst Met Nachtmerries wil kopen!
  • Sterrenstof was dit jaar genomineerd voor de Hebban-award voor beste young adult-roman!
  • The Diabolic was oorspronkelijk een standalone, maar de schrijfster besloot (na een beetje aandringen van fans) er een trilogie van te maken! We kunnen dus nog even wachten op deel drie 😉

Wat vind jij van deze brochure? Je kunt de volledige brochure hier bekijken (even doorscrollen naar het einde als je alleen Y&A wil zien).

 

Let wel: alles in een brochure is onder voorbehoud. Publicatiedata kunnen verschoven worden en promoties kunnen niet doorgaan. Alles wat hier genoemd is, is dus ‘waarschijnlijk’ het geval.

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief