Brochures

Voorjaarsbrochures 2018: Xander

Ik sta altijd te springen als de nieuwe brochures online komen. Welke mooie boeken gaan er de komende tijd verschijnen? Het is voor mij net Sinterklaas: welke boeken kunnen er op mijn verlanglijstje? Ik wil dit gevoel jullie natuurlijk niet weerhouden, dus het leek me leuk om de nieuwe brochures met jullie te bespreken. Er is geen vaste dag waarop dit online komt, want het ligt natuurlijk aan de publicatie van de brochures. Vandaag bespreek ik met jullie de brochure van uitgeverij Xander!

 

Wat valt mij op?

Al meteen op de eerste bladzijde staat Bali van Kiki van Dijk, een nieuwe thriller van de schrijfster die ook Ibiza schreef. Ik heb Ibiza zelf niet gelezen, maar ik weet wel dat ik er waarschijnlijk van zal houden als ik het zou lezen. Het lijkt helemaal mijn straatje. Waarschijnlijk pak ik bij verschijnen Bali dus ook op. Er staat veel marketing gepland rondom dit boek, vooral veel op bloggers gericht, en ook de lezer wordt niet vergeten. Ik denk dat we dit boek dus zeker nog terug gaan zien.

Christina Lauren komt met een nieuw boek: Ik Verslind Je. Dit duo heeft natuurlijk al flink naam gemaakt met hun romantische boeken en wanneer je er eenmaal een gelezen hebt, wil je meer! Ook dit boek klinkt weer behoorlijk tof. Er staan speciale acties voor fanatieke lezers op de planning, wat tof is, want je hoeft dus niet per sé een blogger te zijn om met dit boek verbonden te raken. Dit boek wil je toch in je kast hebben?

Een boek waar ik nog niet eerder van heb gehoord, maar wat me wel meteen aansprak, is Ik Ken Je Nog van Alice Fokkelman. Dit debuut is een thriller van eigen bodem en Alice wordt het nieuwe thrillertalent van Nederland genoemd. Mij heb je vaak al te pakken met dat soort woorden, zoals je misschien wel weet, dus dit boek schoof meteen op mijn TBR-lijstje. Ook hier wordt veel promotie voor gedaan, dus je ziet hem vast nog verschijnen.

 

Welke boeken staan nog meer op de planning?

Bij uitgeverij Xander zit je vaak voor veel genres goed. Ook dit voorjaar is er voor ieder wat wils, met twee vervolgen op De Zeven Zussen, Storm en Schaduw, Kakebo – de Japanse kunst van het sparen, en het nieuwe boek over Cruijff. Zelf heb ik mijn oog ook nog op 17 en F*ck It!, dus kijk die zeker even na!

 

Zijn er verder nog bijzonderheden?

  • Er komt een speciaal testje over hoeveel je weet over Japan bij het boek 17 van Hideo Yokoyama. Hoe tof is dat?
  • Als Mijn Dochter van Gustavo Malajovich krijgt op Goodreads een gemiddelde rating van 4.26. Kennelijk is dat boek niet zomaar een thriller voor tussendoor, maar héél erg goed.
  • Benieuwd naar de Syrische keuken? In Mijn Syrische Keuken van Zina Abboud staan haar lievelingsrecepten verzameld. Met prachtige foto’s is dit een heerlijk kookboek om uit te proberen!
  • King Coke van Dannis Kramers is binnenkort maar 10 euro! Ren snel naar de winkel als je op zoek bent naar een real-life thriller, want dit boek was ontzettend de moeite waard.
  • Saskia Balmaekers, de grootste Italië-blogger van Nederland en Vlaanderen, heeft een boek geschreven: Mijn Italië. Dit boek is perfect voor liefhebbers van Italië of groentjes die het land graag zouden willen ontdekken. Of voor mensen die gewoon enorm genieten van reisboeken, want dit boek ziet er prachtig uit.
  • In F*ck It! van Ingeborg van Beek leer je hoe het is om intens te leven en je dromen te realiseren. Soms is het goed om even ‘f*ck it!’ te roepen en ergens vol voor te gaan. Dit boek helpt je daarbij.

 

Wat vind jij van deze brochure? Je kunt de volledige brochure hier bekijken.

 

Let wel: alles in een brochure is onder voorbehoud. Publicatiedata kunnen verschoven worden en promoties kunnen niet doorgaan. Alles wat hier genoemd is, is dus ‘waarschijnlijk’ het geval.

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken