Brochures

Voorjaarsbrochures 2018: Harper Collins Holland

Ik sta altijd te springen als de nieuwe brochures online komen. Welke mooie boeken gaan er de komende tijd verschijnen? Het is voor mij net Sinterklaas: welke boeken kunnen er op mijn verlanglijstje? Ik wil dit gevoel jullie natuurlijk niet weerhouden, dus het leek me leuk om de nieuwe brochures met jullie te bespreken. Er is geen vaste dag waarop dit online komt, want het ligt natuurlijk aan de publicatie van de brochures. Vandaag bespreek ik met jullie de brochure van uitgeverij Harper Collins Holland!

Wat valt mij op?

Het eerste YA-boek dat me opvalt, is natuurlijk Bloed En Beenderen van Tomi Adeyemi. Mooi benoemd als ‘De YA-fantasy belofte van 2018’, daar kan ik natuurlijk niet omheen. Tomi is maar een paar jaar ouder dan ik en heeft dus deze trilogie geschreven waarvan de vertaalrechten al aan bijna 20 landen zijn verkocht en zelfs de filmrechten zijn verkocht. Hoe tof is dat? Om er nog een schepje bovenop te doen: Tomi is 22 april aanwezig op YALFest om jouw boek te signeren! <3 

Daarna kom ik al snel een volgende favoriet tegen: Eeuwige Leven van Gena Showalter, het derde deel uit de Eerste Leven-trilogie. Ik las Eerste Leven met plezier en Levensbloed ligt nog op me te wachten, die staat gepland voor zéér binnenkort, zodat ik bij de verschijning van Eeuwige Leven meteen door kan lezen. Gena was vorig jaar op YALFest en het is zo’n lieve vrouw. Dit deel heeft zo’n 450 bladzijden, dus afscheid nemen van deze serie hoeven we nog niet. We hebben nog wat prachtigs voor de boeg.

Het laatste boek waar ik ontzettend naar uitkijk, is De Verborgen Geschiedenis Van Ons van Jessi Kirby. Dit nieuwe boek van Jessi matcht heel erg mooi bij haar vorige boek, Dingen Die We Zeker Weten. Dat boek heb ik nog niet gelezen, maar die staat ook zeker op mijn lijstje. Er staat bij: ‘Voor de fans van Jay Asher, Sarah Dessen en John Green’ en hey: wat een toeval dat ik die schrijvers heel erg tof vind! Een mooie contemporary is nooit mis, dus ik ga smullen in maart!

Welke boeken staan nog meer op de planning?

Ik kan natuurlijk lang niet al het moois noemen, al zou ik dat wel willen. Zo moet je écht uitkijken naar Blokkenjongen als je van romans houdt, want die is echt heel erg mooi. Ook het tweede deel van De Voorste Linie (De Lange Weg) verschijnt, net als Zwart Kracht en Inferno, beiden ook vervolgdelen. De Happiness Goeroe lijkt me ook ontzettend tof!

Zijn er verder nog bijzonderheden?

  • Met Hoofd En Hart is een non-fictieboek over de inspirerende verhalen van een verpleegkundige en schijnt een belangrijke titel te worden. Dit lijkt een perfect boek om je non-fictie-overstap te durven wagen, want de cover is prachtig en ik denk dat je dit boek niet zult missen de komende tijd.
  • Als je van thrillers houdt, is Ik Weet Alleen Mijn Naam Nog een hele goede keuze. Een mysterieus verhaal over een vrouw die op het strand wakker wordt en niet weet wie ze is en hoe ze daar komt. Ik was meteen verkocht!
  • Fans van Sherlock opgelet! Harper Collins Holland geeft Arrowood uit dit voorjaar en het schijnt een detective te zijn zoals detectives bedoeld zijn. Alleen om de cover zou je hem al moeten kopen, maar dat is mijn mening.
  • Zondagskind volgt een meisje met asperger, een ASS (autisme spectrum stoornis) en verschijnt ter gelegenheid op Wereld Autismedag (2 april). Dit verhaal kan zo belangrijk zijn, doordat het volledig wordt verteld vanuit de ogen van een jong meisje met asperger. Hierdoor krijg je veel meer inzichten in de werking van de stoornis.
  • Het Sneeuwmeisje wil je gewoon echt in huis hebben. Een prachtige cover, een mysterieus verhaal over een meisje dat verdween, een vrouw dat vermiste kinderen opzoekt en een Sneeuwmeisje. Ik heb hem alvast gepre-orderd, want dit kan ik écht niet missen.
  • Het boek De Happiness Goeroe komt met een speciale Happiness-planner! Hoe tof is dat?

 

Wat vind jij van deze brochure? Je kunt de volledige brochure hier bekijken.

 

Let wel: alles in een brochure is onder voorbehoud. Publicatiedata kunnen verschoven worden en promoties kunnen niet doorgaan. Alles wat hier genoemd is, is dus ‘waarschijnlijk’ het geval.

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

4 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken