Brochures

Voorjaarsbrochures 2018: De Fontein

Ik sta altijd te springen als de nieuwe brochures online komen. Welke mooie boeken gaan er de komende tijd verschijnen? Het is voor mij net Sinterklaas: welke boeken kunnen er op mijn verlanglijstje? Ik wil dit gevoel jullie natuurlijk niet weerhouden, dus het leek me leuk om de nieuwe brochures met jullie te bespreken. Er is geen vaste dag waarop dit online komt, want het ligt natuurlijk aan de publicatie van de brochures. Vandaag bespreek ik met jullie de brochure van uitgeverij De Fontein!

Wat valt mij op?

Het eerste boek dat we tegenkomen in de brochure is meteen een héle goede: Showstopper van Hayley Barker. Sowieso zit dit boek er adembenemend uit, niet? Ik kan maar niet stoppen met staren naar deze cover. Het wordt een uitgave met goudfolie, ik herhaal: GOUDFOLIE. Mag ik drie hoeraatjes? Ook lees ik linksbovenin tussen de promotieplannen iets staan over een auteursbezoek… Dit is natuurlijk altijd onder voorbehoud, maar ik neem het zekere voor het onzekere. Dit boek moet en zal ik hebben, verslinden en van houden. En waarschijnlijk daarna verlangen naar het tweede deel, want het wordt een tweeluik.

Wat verder in de brochure staat Geheimen van Erin Watt, deel drie uit de Royals-serie. Ehm, yas?! Ik ben gek op deze boeken en ik ben daarom ook ontzettend blij dat dit deel weer wordt vertaald. Deel twee eindigde in een slopende cliffhanger, dus ik kan niet wachten tot ik dit boek in handen heb. Maart is gelukkig niet zo heel ver meer weg. Ben je nog niet aan de serie begonnen? Dan kan ik je alleen maar aanraden dit te gaan doen als je van liefde, romantiek (expliciete scènes zijn aanwezig, jazeker) en drama houdt. Heerlijke guilty pleasures, ik ben er dol op!

Het laatste boek waar mijn oog op viel is Onder De Huid van Sarah Flannery Murphy. Dit boek is een futuristisch, bijna dystopisch verhaal over een meisje dat dankzij drugs het lichaam van een overleden persoon over kan nemen. Ik ben gek op series als Black Mirror en dit boek komt daar griezelig dicht bij in de buurt, dus ik kan niet wachten om dit te lezen. Daarbij is het boek ook nog eens prachtig vormgegeven (de letters zitten onder haar huid, snap je?) en krijgt het lovende recensies in het buitenland. Yes, yes, yes!

Welke boeken staan nog meer op de planning?

Achterin de brochure is de verschijningslijst te vinden voor de komende maanden. Hierin staan ook boeken die al eerder zijn aangekondigd. We zien onder andere Het Ongelukproject, een nieuwe editie van Een Leven Na Jou en Op Glad IJs. Als je goed kijkt, zie je ook nieuwe releases staan, zoals Hebzucht, het tweede deel in de The Cruelty-serie en Snitch van Margje Woodrow. Als laatste lijkt Dochter Van Het Moeras een hele belangrijke thriller te worden, maar daar horen we waarschijnlijk snel meer van.

Zijn er verder nog bijzonderheden?

  • De filmrechten voor de The Cruelty-serie zijn verkocht aan Paramount Pictures.
  • Er komt een editie van Een Leven Na Jou met mensen op de cover (voor de mensen die graag Jojo Moyes’ boeken op die manier compleet willen hebben), maar de Voor Jou-trilogie krijgt ook een heel nieuw, verfrissend uiterlijk.
  • De jubileumeditie van Sjakie En De Chocoladefabriek krijgt een gouden magnetische boekenlegger in de vorm van een gouden ticket! Hoe tof is dat? Ook lijkt het er op dat er een leuke actie komt, waarmee je een rondleiding in een chocoladefabriek kan winnen. Woohoo!
  • De Spillzone is een graphic novel van Scott Westerfeld die je niet wil missen! Sfeervolle tekeningen en voor een graphic novel een mooie hoeveelheid bladzijden (244), dat klinkt fantastisch, toch?
  • Snitch gaat over ritalingebruik onder jongeren, een opkomend probleem. Hiermee slaagt Margje Woodrow er weer in een actueel thema om te zetten in een spannend boek.
  • Dochter Van Het Moeras klinkt zó ontzettend goed. Als je van thrillers houdt, is dit een titel die je echt in de gaten moet houden. Voor de fans van Top Of The Lake en Room.

 

Wat vind jij van deze brochure? Je kunt de volledige brochure hier bekijken.

 

Let wel: alles in een brochure is onder voorbehoud. Publicatiedata kunnen verschoven worden en promoties kunnen niet doorgaan. Alles wat hier genoemd is, is dus ‘waarschijnlijk’ het geval.

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

4 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    • Jojo! <3 Dat snap ik helemaal! Ik hoop dat ze 'Voor Mij' ook nog in de 'gezichtencovers' gaan uitgeven, want dan is mijn serie compleet in de kast. Onder De Huid is inderdaad ook echt een bijzonder boek denk ik!

  • Ook een hele toffe brochure! Ik kijk het meeste uit naar Voor mij van Jojo Moyes. Maar ook Snitch, Een perfecte illusie, Zomerliefde en Samen hebben mijn aandacht getrokken. 🙂

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken