Brochures

Voorjaarsbrochures 2018 – Boekerij

Ik sta altijd te springen als de nieuwe brochures online komen. Welke mooie boeken gaan er de komende tijd verschijnen? Het is voor mij net Sinterklaas: welke boeken kunnen er op mijn verlanglijstje? Ik wil dit gevoel jullie natuurlijk niet weerhouden, dus het leek me leuk om de nieuwe brochures met jullie te bespreken. Er is geen vaste dag waarop dit online komt, want het ligt natuurlijk aan de publicatie van de brochures. Vandaag bespreek ik met jullie de brochure van uitgeverij Boekerij!

Wat valt mij op?

Yes! Jackie van Laren komt met nieuwe boeken! Misschien kende je haar al van de Q-serie of van haar tweeluik Vallen en Opstaan, maar ik kan je sowieso vertellen dat haar boeken de moeite waard zijn. Duingras en Stormwind zijn de eerste twee delen in haar nieuwe serie dat zich afspeelt op de Waddeneilanden. Ik vind het in ieder geval fantastisch klinken én ze zijn maar €10,- per stuk, dus dat wordt mooi inslaan in februari!

Jullie weten ondertussen dat ik gek ben op psychologische thrillers, toch? Isabel Ashdown komt in februari met Mijn Kleine Zusje en het lijkt precies te zijn waar ik al lange tijd op zit te wachten. Voor fans van Gillian Flynn? Eh, bring it on! Dit boek wordt lovend ontvangen in het buitenland en ik denk dat het hier ook een regelrechte topper gaat worden. Ik kan in ieder geval niet wachten en ik leg mijn €17,50 vast apart. En trouwens: ik wil die toffe boekenlegger!

Een van de weinige YA-boeken in de folder is er gelukkig niet zo maar één: De Laatste Magiër van Lisa Maxwell. Op Bookstagram zag ik dit boek al vaker voorbij komen en ik wist niet dat dit zo snel vertaald zou worden. Hij staat gepland voor maart komend jaar, dus heel lang wachten is het niet meer. Een fantasy-read met historie, mysterie, magie, tijdreizen én een beetje romantiek, hoe goed wil je het hebben? Dit boek is van ‘ik ga hem ooit wel lezen’ naar ‘ik wil hem nu lezen’ gevlogen in de tijd dat ik deze pagina’s las.

Eh, JA?! Deel zeven van de Helen Grace-serie, Klein Klein Kleutertje van M.J. Arlidge, staat gepland voor april 2018 én bij aankoop van dit boek of welk ander deel uit de serie dan ook, krijg je de novella Schuitje Varen gratis! Ik ben de boeken op dit moment aan het sparen, maar er is geen enkele twijfel mogelijk over of ik hier van ga houden of niet. Ze zien er fantastisch uit en ze klinken geweldig, dus ik hoop ze binnenkort achter elkaar te kunnen lezen. Ik hoop voor april 2018, zodat ik in één keer door kan lezen. Oh, en mocht je het niet hebben zien staan: waarschijnlijk komt hij naar Nederland! Dus als je nog geen redenen genoeg had om de boeken te kopen, dan is dit de laatste, grootste reden!

Nog een psychologische thriller in deze lijst. Ik kan namelijk ook niet wachten op De Afdeling van Tammy Cohen. Ik studeer zelf in de geestelijke gezondheidszorg en dat heeft veel raakvlakken met de psychiatrie, dus dit boek spreekt me enorm aan. Zeker nu Tammy het van twee kanten heeft benaderd: het is een roman rondom het verliezen van de controle over je eigen leven en een thriller rondom het overlijden van patiënten. Fantastisch! Daarbij komt ook nog eens dat het boek matcht met de fans van Liane Moriarty en ik ben dol op haar boeken, dus ik ga hier 100% voor.

 

Welke boeken staan nog meer op de planning?

 

Dit is de immense inhoudsopgave van de Boekerij voor dit voorjaar. Links staat de lijst op auteur gesorteerd, rechts op datum van verschijnen. Deze post is dus best een beetje lang, want het zijn zo veel (mooie) boeken!

 

Zijn er verder nog bijzonderheden?

 • Veronica Henry, bekend van het boek Echte Liefde Vind Je In De Boekhandel, komt met een nieuw boek! Het Huis Van Je Dromen is een echte feelgoodroman over een beeldschoon, oud huis. Klinkt dat sowieso al niet heerlijk in de oren? De cover is net zo leuk als haar eerdere boek!
 • Er komen weer twee boeken van Nicholas Sparks uit in de €7,50-reeks. Voor fans een geweldige kans om de collectie compleet te maken, maar voor nieuwe lezers ook een mooi voordeeltje om zijn boeken eens op te pakken. Er zijn dan vier boeken uitgegeven in deze edities.
 • Binnenkort is het weer smullen geblazen, want Geneva Lee schreef een boekenreeks waarin Fifty Shades gematcht wordt met het Britse Koningshuis… Royal Passion en Royal Desire zijn vanaf februari en mei te verkrijgen voor maar €15 per stuk.
 • Er staat heel klein beschreven dat de veel geliefde auteur Sarah J. Maas op de planning staat voor een auteursbezoek… Schreeuw het nog niet te hard van de daken, want er is nog niets vastgesteld, maar ze zijn er mee bezig! Ook staat er bij deel zes van de De Glazen Troon-serie dat er veel samenwerkingen komen met YA-events, zoals YALFest. Het laatste is hier nog niet over gemeld, denk ik!
 • Het Duistere Meisje van Armando Lucas Correa ziet er ontzettend bijzonder uit. Het is een oorlogsroman dat zich richt op de SS St. Louis, een oceaanstomer dat een grote groep Joden had moeten redden, maar al snel blijkt dat er iets heel anders aan de hand is. Dit boek komt ook zeker op mijn to-read-list en ik denk dat je dit boek nog vaak voorbij zal zien komen op het internet en in de boekhandels.
 • De militaire-thrillerschrijver Chris Ryan staat gepland voor een auteursbezoek de komende maanden. Zijn nieuwe boek, Machtsspel, staat voor maart 2018 gepland.
 • Er komt een prachtige editie van het nieuwe boek van Santa MontefioreOnder De Italiaanse Zon, uit vlak voor moederdag! Er staat ontzettend veel promotie gepland voor dit boek in april en ik kan zelf ook niet wachten. Ik ben geen enorme Montefiore-fan, maar dat wil ik nog steeds heel graag worden!
 • Nu Even Niet van Marian Keyes klinkt als een boek wat ook goed door de YA-lezer gelezen kan worden. Het is geen verhaal over verliefd worden, maar over leren van elkaar te blijven houden. De cover is ontzettend leuk (ik ben gek op cactussen!), dus ik ga hem sowieso een kans geven. Als je een YA-lezer bent en net iets volwassener wil proberen, dan lijkt me dit een hele goede keuze.
 • Audrey Carlan komt met het derde deel van de Yoga Girl-serie en Jennifer Probst komt met deel twee van haar Onvoorwaardelijk-serie. Ik denk dat dat alles is om je over te halen en naar de winkel te rennen.
 • De nieuwe thriller van Linwood BarclayOnhoudbaar, ziet er rete-spannend uit. De ondertitel is: Hij dronk te veel. Hij stal een auto. Hij doodde een meisje. Hij zegt dat hij niets meer weet… Woah! Een donkere race-tegen-de-tijd-thriller met een geheim dat tot het einde geheim blijft. Ik ben helemaal verkocht!
 • Ook Nora Roberts komt met een nieuwe thriller, Kijk Niet Terug. Ik heb zelf nog nooit iets gelezen van Nora Roberts (ik weet het, ik schaam me), maar ik weet dat veel van jullie hierop zitten te wachten!

 

Wat vind jij van deze brochure? Je kunt de volledige brochure hier bekijken.

Let wel: alles in een brochure is onder voorbehoud. Publicatiedata kunnen verschoven worden en promoties kunnen niet doorgaan. Alles wat hier genoemd is, is dus ‘waarschijnlijk’ het geval.

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

4 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Klopt als een bus.. Ik denk dat ze het heel graag willen, maar Sarah zit natuurlijk met haar persoonlijke omstandigheden waardoor ze geen auteursbezoeken doet op het moment. Ik weet ook niet zeker of het echt gaat gebeuren, maar het geeft in ieder geval aan dat ze niet stilzitten daar op de uitgeverij! (:

 • Ik heb nog niets van Jackie van Laren gelezen, maar heb Vallen en Opstaan wel in de kast staan en deze twee nieuwe boeken klinken ook weer zo leuk! Liefde voor de covers <3

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief