Brochures

Voorjaarsbrochures 2018 – Best of YA

Ik sta altijd te springen als de nieuwe brochures online komen. Welke mooie boeken gaan er de komende tijd verschijnen? Het is voor mij net Sinterklaas: welke boeken kunnen er op mijn verlanglijstje? Ik wil dit gevoel jullie natuurlijk niet weerhouden, dus het leek me leuk om de nieuwe brochures met jullie te bespreken. Er is geen vaste dag waarop dit online komt, want het ligt natuurlijk aan de publicatie van de brochures. Vandaag bespreek ik met jullie de brochure van uitgeverij Best of YA!

Wat valt mij op?

Het eerste boek dat getoond wordt in de brochure, is de nieuwe thriller van Sarah Pinborough: Het Dodenhuis. Ik hoef het jullie bijna niet meer te vertellen, maar Sarah komt naar YALFest 2018! Het is daarom ontzettend fijn dat er nog een tweede YA-boek van haar uitkomt voor als ze hier is. 13 Minuten viel in de smaak bij bijna iedereen die hem las, dus de verwachtingen voor dit boek zullen hoog zijn. Er staat zelf dat 13 Minuten al voor de vierde druk gaat, en dat in zo’n korte tijd! Het Dodenhuis wordt weer een prachtige, gebonden editie en er zijn mooie boekenleggers om te verzamelen! De datum staat op april 2018, dus ik hoop dat hij vóór YALFest nog uitkomt.

En dan… Mijn hart ging toch wat sneller kloppen toen ik dit zag. Het vervolg op Carve The Mark van Veronica Roth staat op de planning voor 10 april 2018! Ze gaan dit deel weer met goudfolie bedekken aan de binnenkant en er komt weer een matchende boekenlegger bij dit boek. Ik vond Carve The Mark echt ontzettend leuk en ik sta echt te stuiteren voor dit vervolgdeel. Er staat veel promotie gepland voor dit boek, dus ik gok dat je hem nog wel vaker voorbij zal zien komen tegen de tijd dat hij uitkomt!

De Boekentijger-bae komt met haar tweede boek! Onoverwinnelijk van Lesley Livingston is het vervolg op Onverschrokken. Als je nog niet van dit boek hebt gehoord, heb je echt onder een steen geleefd en mis je iets ontzettend tofs in je leven. Onverschrokken was namelijk zo ontzettend leuk. Dit tweede deel heeft een cover om van te kwijlen en er komt weer een bijpassende boekenlegger bij! Dit boek staat gepland voor februari 2018, dus we hoeven niet heel lang meer te wachten. Ik ben in ieder geval weer helemaal verkocht.

Welke boeken staan nog meer op de planning?

Dit is de inhoudsopgave van de brochure en zoals je kan zien, komen er zes nieuwe boeken uit en een cadeaubox van de Hof van doorns en rozen-trilogie! De boeken die ik hierboven niet heb genoemd, is de nieuwe novelle uit de Hof van doorns en rozen-trilogieI See London, I See France en het derde deel van De NieuwelingDe Strijdmagiër!

 

Zijn er verder nog bijzonderheden?

  • Niet alleen Sarah Pinborough, maar ook Taran Matharu komt naar YALFest 2018! Het derde deel van zijn boekenreeks staat ook voor april 2018 gepland, dus hopelijk kunnen we die ook laten signeren!
  • De novella uit de Hof van doorns en rozen-trilogie komt uit in mei 2018, net als het Engelse boek. Of het letterlijk op dezelfde datum is, is niet bekend, maar anders zal het niet veel schelen. We hoeven gelukkig niet lang te wachten!
  • De cadeaubox van de Hof van doorns en rozen-trilogie wordt geleverd met een exclusieve landkaart!
  • De tv-rechten van Onverschrokken zijn gekocht! Hopelijk kunnen we snel kijken naar Fallon in de huiskamer.
  • I See London, I See France is een hilarische roadtrip door Europa, perfect om je in de zomersferen te krijgen in april van het komende jaar.

Wat vind jij van deze brochure? Je kunt de volledige brochure hier bekijken.

 

Let wel: alles in een brochure is onder voorbehoud. Publicatiedata kunnen verschoven worden en promoties kunnen niet doorgaan. Alles wat hier genoemd is, is dus ‘waarschijnlijk’ het geval.

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

4 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Superleuk dat je de aanbiedingen gaat uitlichten! Ik vind het altijd lastig om bij te houden wanneer welke uitgeverij een aanbieding heeft uitgebracht, maar zo is het wel handig. De boeken van Best of YA spreken me niet zo aan voor komend voorjaar, al klinkt I See London, I See France wel leuk!

  • Oeh, de ACOTAR novella! Ik kan niet wachten! Ik heb Onverschrokken voor deze maand op de planning staan, dus ik ben ook heel benieuwd naar het vervolg. De nieuwe Sarah Pinborough klinkt ook goed zo vlak voor YALFest. Ik heb nog niets van Taran Matharu gelezen, dus kan daar niet over oordelen. Ik weet wel dat ik een beetje door moet lezen 😉

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief