Brochures

Voorjaarsbrochures 2018 – A.W. Bruna

Ik sta altijd te springen als de nieuwe brochures online komen. Welke mooie boeken gaan er de komende tijd verschijnen? Het is voor mij net Sinterklaas: welke boeken kunnen er op mijn verlanglijstje? Ik wil dit gevoel jullie natuurlijk niet weerhouden, dus het leek me leuk om de nieuwe brochures met jullie te bespreken. Er is geen vaste dag waarop dit online komt, want het ligt natuurlijk aan de publicatie van de brochures. Vandaag bespreek ik met jullie de brochure van uitgeverij A.W. Bruna!

Wat valt mij op?

Eén van de speertitels van A.W. Bruna dit voorjaar is Wildernis van Jane Harper. Voor het geval je het gemist hebt: ik ben GEK op De Droogte, het eerdere boek van Jane. Eigenlijk zonder ook maar de omschrijving te lezen, is dit boek naar mijn TBR gesjeesd. Ik houd er van dat de cover matcht bij haar eerdere boek, zelfs als het geen vervolgdeel is. Het is gewoon ontzettend mooi. Daarbij komt dat ik de omschrijving (toen ik hem uit eindelijk las) ook heel goed vind klinken, dus ik denk dat dit boek wel eens heel hoog kan eindigen in mijn favorieten-van-2018-lijstje.

Ennn natuurlijk sta ik ook weer te springen om de nieuwe Liane Moriarty: Wat Alice Vergat. Ik ben zo dol op Liane Moriarty en ook dit boek klinkt me goed in de oren. En die cover! De rug van het boek is weer zoooo mooi, ik kan er echt niet over uit. Ik hoop zo dat dit boek net zo goed is als de andere boeken van haar. Dit boek is al eerder verschenen, maar ik wil hem natuurlijk erg graag in deze cover die matcht bij de rest van de verhalen!

Welke boeken staan nog meer op de planning?

Bij deze weer de verschijningskalender van februari tot en met mei. Er komen nog veel mooie boeken uit, maar minder boeken waar ik helemaal warm voor loop. De twee boeken die ik hierboven noemde, hebben de temperatuur al veel te hoog laten stijgen!

Zijn er verder nog bijzonderheden?

 • De serie van Jorn Lier Horst wordt verfilmd! Er komt een tv-serie onder de naam Wisting. Ook komt er een nieuw boek uit in de serie, genaamd De Kluizenaar.
 • Nog even terug over Wat Alice Vergat van Liane Moriarty, ook daarvan zijn de filmrechten verkocht. Tri-Star Entertainment gaat een film maken met Jennifer Aniston in de hoofdrol!
 • Een mooie zet van A.W. Bruna is dat ze het nieuwe boek van David Baldacci tegelijk als paperback, e-book én luisterboek uitgeven. De cover en titel van dit vierde deel in de Amos Decker-reeks zijn nog niet bekend.
 • Een nieuwe thrillerschrijver is gekomen: Russell Newell’s Gestolen is een mix tussen Suzanne Vermeer en De Sekte (wat mij persoonlijk als een top-match in de oren klinkt).
 • Het derde deel in de Orphan X-serieDe Rekruut van Gregg Hurwitz, komt uit in februari! Ik heb de eerdere delen natuurlijk gelezen, maar ik ben (nog) niet in de stemming om deel drie te lezen. Ook vind ik het een beetje jammer dat de covers veranderd zijn. Ik ben een beetje OCD, natuurlijk. Desalniettemin zijn deze boeken 100% de moeite waard, dus zeker doen, hoor!
 • Het Boek Der Spiegels van E.O. Chirovici is binnenkort maar €9,99. Nu kan ik echt niet meer om dit koopje heen, ik hoop dat dit boek me zo weet te pakken als dat ik verwacht.
 • Deel twee van De SekteDe Sekte Herrijst van Mariette Lindstein, is echt iets waar ik graag naar zou willen uitkijken. Helaas heb ik deel één nog niet gelezen, dus ik kan je niet vertellen dat je dit boek écht moet lezen, maar ik verwacht dat het heel goed is. Het stootte zelfs Het Meisje In De Trein van de top. Deze serie staat meteen op mijn TBR en ik hoop ze snel te kunnen lezen.
 • Gill Paul, de schrijfster van De Geheime Vrouw, komt met een nieuw boek: De Tweede Vrouw. Ook dit boek lijkt weer een roman van topkwaliteit te worden.
 • En, zoals we bijna konden verwachten, verschijnt richting de zomer ook Super De Luxe van Suzanne Vermeer. Suzanne schrijft zomer- en winterthrillers, dus met een beetje geluk konden we deze zomer weer een nieuwe verwachten. Hij wordt maar €15,-, dus ik denk dat dit weer een klapper gaat worden.

 

Wat vind jij van deze brochure? Je kunt de volledige brochure hier bekijken.

 

Let wel: alles in een brochure is onder voorbehoud. Publicatiedata kunnen verschoven worden en promoties kunnen niet doorgaan. Alles wat hier genoemd is, is dus ‘waarschijnlijk’ het geval.

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Zeker doen, hoor! Nicola schrijft inderdaad ook heel tof, maar ik denk dat ik Liane nog iets beter vind! Maar dat is natuurlijk persoonlijk (:

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief