TBR

Vakantie TBR #4

Het is vakantie! Vier weken lang heerlijk lezen, uitrusten en leuke uitstapjes maken. Vier weken lang houd ik jullie op de hoogte van wat ik op de leesplanning heb staan. Aangezien ik deze posts voor mijn vakantie al schrijf, kan ik niet garanderen dat ik letterlijk zo op schema loop als dat ik hieronder laat lijken. Ik toon jullie de planning die ik heb, maar op mijn Goodreads-pagina (zie het icoontje rechts van dit bericht) kun je de échte voortgang bekijken. Kijk je mee naar de boeken die ik deze week hoop te lezen?

Ik begin deze week met een mooie contemporary, namelijk Brieven Aan De Duisternis van Brigid Kemmerer. Tot nu toe zijn de contemporaries van Young & Awesome me altijd meegevallen (en soms zelfs héél goed bevallen), dus ik ga er vanuit dat ook dit boek me weer weet te vermaken. Ik ben in ieder geval ontzettend benieuwd!

Daarna lees ik Aristotle And Dante Discover The Secrets Of The Universe van Benjamin Alire Sáenz. Ja, ik weet het. Ik heb de Engelse versie. Achteraf had ik het boek misschien liever in de vertaalde versie gehad, maar ik vind het zonde om hem twee keer te kopen. Dit boek staat in ieder geval al jaren in de kast en nu heb ik eindelijk de tijd om hem te lezen: hoe tof! Ik ben benieuwd wat ik van dit (een beetje gehypte) boek ga vinden.

Kies Voor Mij van Stefanie van Mol is een dun, new adult boekje wat ik deze week hoop te lezen. Hij is uitgegeven door Dutch Venture Publishing en tot nu toe vond ik alle boeken die ik las van DVP erg tof (ja, echt!), dus de verwachting is dat ik dit boek ook tof ga vinden. De cover springt er in ieder geval uit, dus ik zal hem zeker niet missen!

Ik lees deze week ook EINDELIJK Gemina van Amie Kaufman en Jay Kristoff. Ik vond Illuminae heel tof (wel lastig Engels..), dus dat geeft goede moed om Gemina te gaan lezen. De manier van lezen van deze boeken is al een ervaring op zich, met vrijwel geen ‘normale tekst’, maar veel technische informatie en observaties uit het ruimteschip. Erg tof, maar ook erg dik. Ik hoop dat ik Gemina net zo snel kan lezen als Illuminae.

Het laatste boek van deze week (en van mijn vakantie!) is Dood De Engel van Sandrone Dazieri. Dit boek lees ik voor Chicklit.nl en is lekker dik. Het is een deel twee, maar ik geloof dat je de delen los van elkaar kunt lezen (althans, dat hoop ik, want ik heb deel één niet gelezen). De omschrijving klinkt wel erg tof, een mysterieuze thriller, dus ik denk dat ik me wel kan vermaken met dit boek.

 

Dat was de planning voor week 4! Wat ga jij de komende week lezen?

 

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken