TBR

Vakantie TBR #3

Het is vakantie! Vier weken lang heerlijk lezen, uitrusten en leuke uitstapjes maken. Vier weken lang houd ik jullie op de hoogte van wat ik op de leesplanning heb staan. Aangezien ik deze posts voor mijn vakantie al schrijf, kan ik niet garanderen dat ik letterlijk zo op schema loop als dat ik hieronder laat lijken. Ik toon jullie de planning die ik heb, maar op mijn Goodreads-pagina (zie het icoontje rechts van dit bericht) kun je de échte voortgang bekijken. Kijk je mee naar de boeken die ik deze week hoop te lezen?

Ik begin deze week met Schitterende Doden van Belinda Bauer. Deze thriller ziet er niet alleen fantastisch uit, maar wordt ook heel hoog aangeschreven. Ik twijfel vrijwel nooit aan de thrillers van A.W. Bruna, dus ik gok dat dit boek me ook weer gaat vermaken. Ik weet nog niet heel veel over dit boek, maar dat wil ik graag zo houden. Ik ga er graag ‘blind’ in. Ik laat me verrassen!

De Vergiftigde Gave van Melinda Salisbury is een nieuwe titel van uitgeverij Clavis die ik iets te lang in mijn kast heb laten zitten.. De cover is in ieder geval prachtig en het boek heeft in het Engels een grote groep fans, dus ik hoop dat ik me daar (in Nederland) bij aan kan sluiten. Deze mooie hardcover staat in ieder geval goed op mijn vakantiefoto’s!

Daarna lees ik The One Memory Of Flora Banks van Emily Barr. Ik kocht dit boek meteen nadat er een sample in de Fairyloot-boekbox zat een tijdje geleden. Ik was meteen verkocht door dat kleine promotie-blaadje. De cover is stun-ning (maar echt, wat is het toch deze week met al die mooie covers?) en het plot spreekt me heel erg aan. Ik ben in ieder geval blij dat ik deze vakantie wat tijd heb om boeken te lezen die al even in de kast stonden!

Ik loop een beetje achter op de hype, maar ik ga deze week eindelijk beginnen aan Thirteen Reasons Why van Jay Asher. Nu de serie is gelanceerd, lijkt het of IEDEREEN weet wat Thirtheen Reasons Why is, behalve ik. Althans, ik weet wel een beetje waar het over gaat, maar ik heb het nog niet gelezen of gezien. Ik lees deze week het boek, zodat ik na mijn vakantie misschien eindelijk de serie kan gaan kijken.

Het laatste boek wat op de planning staat voor deze week, is Een Van Ons Liegt van Karen M. McManus. Vijf tieners, één dode, één leugenaar. Dit boek klinkt ZO TOF. Sowieso het concept van een roddel-app, een dood dat geen ongeluk lijkt te zijn en een totaal mysterie wie er meer van weet… Ik ben echt nu al hooked. Ik denk dat het heerlijk is om de week af te sluiten met een mysterie!

 

Dat was de planning voor week 3! Wat ga jij de komende week lezen?

 

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken