TBR

Vakantie TBR #2

Het is vakantie! Vier weken lang heerlijk lezen, uitrusten en leuke uitstapjes maken. Vier weken lang houd ik jullie op de hoogte van wat ik op de leesplanning heb staan. Aangezien ik deze posts voor mijn vakantie al schrijf, kan ik niet garanderen dat ik letterlijk zo op schema loop als dat ik hieronder laat lijken. Ik toon jullie de planning die ik heb, maar op mijn Goodreads-pagina (zie het icoontje rechts van dit bericht) kun je de échte voortgang bekijken. Kijk je mee naar de boeken die ik deze week hoop te lezen?

Ik hoop deze week te beginnen met Al Het Moois Is Niet Verloren van Danielle Younge-Ullman. De cover van dit boek is PRACHTIG en het is een zomerboek/contemporary van Best Of YA -> dat kan dus alleen maar goed zijn. Drie ingrediënten van een goed boek voor mij. Ik vertrouw volledig op de boekenkeuzes van deze uitgeverij, dus ik hoop niet teleurgesteld te worden, maar ik denk dat dat niet gaat gebeuren.

Daarna begin ik in Slated van Teri Terry (wat een naam, hè?). Dit boek ligt al véél te lang in mijn kast (ik kocht hem vorig jaar lente in Londen, toen ik er super enthousiast over was…), dus nu is eindelijk de tijd om hem te lezen. Hij is nog niet vertaald naar het Nederlands, maar ik hoor zo veel goede verhalen uit het buitenland, dat ik hem toch echt moet gaan proberen.

The Glittering Court van Richelle Mead is de volgende die op de stapel ligt. Ik mocht eerder al twee exemplaren weggeven van dit boek op mijn website, maar tot mijn spijt ben ik er nog niet in begonnen. Ik genoot van haar Vampire Academy-serie (tot boek vier dan, ik ben niet zo goed in series uitlezen…), dus ik hoop dat dit boek me net zo gaat bevallen. Ik vind in ieder geval de cover een héle grote verbetering, dus mij hoor je niet klagen!

Verder deze week is het tijd voor Ginny Moon Heeft Gelijk van Benjamin Ludwig. Al sinds ik dit boek in de brochure van Harper Collins zag, was ik verkocht. Ginny heeft een geheel eigen logica en daar houd ik van: lezen over bijzondere personages. Als Ginny geen bijzonder personage is, dan weet ik het ook niet meer. Ik verwacht in ieder geval dat ze mijn hart gaat stelen.

Als laatste staat de verhalenbundel Magisch van o.a. Eva Moraal en Jen Minkman op de planning. Ik ben gek op verhalenbundels en mijn ervaring ermee is dat ik enorm snel door deze boeken heenvlieg, omdat het steeds korte verhalen zijn. Daarbij komt ook nog eens dat het allemaal schrijvers zijn van eigen bodem, waardoor ik er nóg enthousiaster over ben. Ik ben benieuwd welk verhaal ik het leukst ga vinden!

 

Dat was de planning voor week 2! Wat ga jij de komende week lezen?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Er staan leuke boeken op je lijstje! Ik zelf wil graag meer delen van The Lunar Chronciles gaan lezen, ik heb alleen Cinder nog maar gelezen 🙂

    • Dat herken ik! Ik heb ook alleen Cinder maar gelezen, ik loop nog een beetje achter. Veel leesplezier!

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken