Summer TBR

Vakantie 2018 TBR #5

Het is vakantie! Vier weken lang heerlijk lezen, uitrusten en leuke uitstapjes maken. Vier weken lang houd ik jullie op de hoogte van wat ik op de leesplanning heb staan. Aangezien ik deze posts voor mijn vakantie al schrijf, kan ik niet garanderen dat ik letterlijk zo op schema loop als dat ik hieronder laat lijken. Ik toon jullie de planning die ik heb, maar op mijn Goodreads-pagina (zie het icoontje rechts van dit bericht) kun je de échte voortgang bekijken. Kijk je mee naar de boeken die ik deze week hoop te lezen?

Er zijn helaas nog maar een paar dagen over van mijn vakantie en deze laatste drie dagen ga ik besteden aan twee boeken. Na deze dagen heb ik nog steeds officieel vrij van school, maar ga ik verhuizen en zullen mijn dagen er een heel stuk anders uit zien dan de afgelopen maand. Natuurlijk neem ik jullie volgende week vrijdag weer mee naar mijn Friday Reads, zoals jullie gewend zijn!

Het eerste boek dat ik nog niet uitlas deze vakantie, is Winger van Andrew Smith. Dit boek MOET ik gewoon lezen, want ik ben er nog steeds super enthousiast over en ik heb hem helaas nog niet kunnen lezen. In het Engels stond dit boek al tijden op mijn lijstje, maar nu hij er in het Nederlands is, ben ik helemaal verkocht. Kom maar op!

Het laatste boek op de planning is er niet zo maar eentje, want het is The Fates Divide van Veronica Roth. Ik was compleet verliefd op Carve The Mark en ik verwacht dus ook dat ik dit deel weer heel erg tof ga vinden. Ik moet wel weer even goed denken welke namen we ook al weer hadden in het eerste deel en wat er precies gebeurde, maar daarna ben ik weer helemaal klaar voor het nieuwe verhaal.

Natuurlijk ga ik ook verder met mijn project: Wijn Voor Dummies. Ik weet natuurlijk niet waar ik ben op dit moment (aangezien deze posts van te voren al geschreven zijn), dus ik hoop deze week weer een aantal hoofdstukken te kunnen lezen van dit boek. Ik heb er in ieder geval zin in!

 

Heb jij ook vakantie? Wat ga jij de komende week lezen?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken