Summer TBR

Vakantie 2018 TBR #3

Het is vakantie! Vier weken lang heerlijk lezen, uitrusten en leuke uitstapjes maken. Vier weken lang houd ik jullie op de hoogte van wat ik op de leesplanning heb staan. Aangezien ik deze posts voor mijn vakantie al schrijf, kan ik niet garanderen dat ik letterlijk zo op schema loop als dat ik hieronder laat lijken. Ik toon jullie de planning die ik heb, maar op mijn Goodreads-pagina (zie het icoontje rechts van dit bericht) kun je de échte voortgang bekijken. Kijk je mee naar de boeken die ik deze week hoop te lezen?

Allereerst lees ik deze week voor Chicklit.nl de non-fictie Seks En Leugens van Leïla Slimani. Dit boek gaat over de positie van vrouwen en het taboe rondom seks (en nog veel meer) in de Islamitische cultuur in Marokko. Ik weet hier zelf echt veel te weinig van (lees: niets…), dus het leek me zeer interessant om hier meer over te weten te komen door dit boekje.

Daarna komt er een lang verwacht pareltje aan de beurt: ik begin in Noorse Goden van Neil Gaiman. Waarom ik dit boek zo lang heb laten wachten, weet ik niet (waarschijnlijk door het gebrek aan tijd eigenlijk, maar goed). Ik kan in ieder geval echt niet wachten om hier in te beginnen, want dit boek lijkt me heel erg tof. Sinds het laatste half jaar ben ik helemaal gek op mythologie, dus dit kan geen misser worden.

Na Noorse Goden gooi ik het even helemaal over een andere boeg met Onoverwinnelijk van Lesley Livingston. Ook dit boek ligt al véél te lang te wachten gezien mijn liefde voor het eerste deel, dus hier moet ik echt snel in beginnen. Ik verwacht veel van dit deel en ik weet bijna zeker dat Lesley het weer helemaal waar gaat maken voor me, dus dat komt wel goed.

Brave New Love van o.a. Jen Minkman is de volgende die op de planning staat. Deze verhalenbundel doet nogal wat stof opwaaien in boekenland en dat vind ik altijd interessant. Ik ben daardoor eigenlijk nog veel nieuwsgieriger naar het boek dan dat ik al was. Ik hoop dat het bij mij in de smaak gaat vallen en natuurlijk houd ik jullie daarvan op de hoogte.

Natuurlijk ga ik ook verder met mijn project: Wijn Voor Dummies. Ik weet natuurlijk niet waar ik ben op dit moment (aangezien deze posts van te voren al geschreven zijn), dus ik hoop deze week weer een aantal hoofdstukken te kunnen lezen van dit boek. Ik heb er in ieder geval zin in!

 

Heb jij ook vakantie? Wat ga jij de komende week lezen?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken