Summer TBR

Vakantie 2018 TBR #2

Het is vakantie! Vier weken lang heerlijk lezen, uitrusten en leuke uitstapjes maken. Vier weken lang houd ik jullie op de hoogte van wat ik op de leesplanning heb staan. Aangezien ik deze posts voor mijn vakantie al schrijf, kan ik niet garanderen dat ik letterlijk zo op schema loop als dat ik hieronder laat lijken. Ik toon jullie de planning die ik heb, maar op mijn Goodreads-pagina (zie het icoontje rechts van dit bericht) kun je de échte voortgang bekijken. Kijk je mee naar de boeken die ik deze week hoop te lezen?

Hoogst op mijn lijstje voor deze week staat De Edele van Taran Matharu. Ik schaam me bijna om te vertellen dat ik dit boek dus nog niet gelezen heb. Ik vond De Nieuweling, deel één, leuk, maar niet spectaculair. Er moest echt nog wat aan bijgeschaafd worden. Ik hoop maar dat dit tweede deel me weet te verrassen! Na de vakantie lees ik deel drie (De Strijdmagiër) en de prequel (De Outcast).

Nog een tweede deel die ik de komende dagen probeer ik op te pakken, is Levensbloed van Gena Showalter. Dit deel heb ik véél te lang op zich laten wachten. Ik vond deel één, Eerste Leven, eigenlijk ontzettend tof en die las ik in één dag uit, dus ik hoop ook door dit deel te vliegen deze week. Als het net zo is zoals het eerste deel, dan maak ik me in ieder geval geen zorgen daarom.

Royals van Rachel Hawkins is een heerlijke zomerread, lijkt me. Dat is ook precies de reden waarom ik hem deze week op de planning heb gezet. Hoe fijn is het als ik dit boek lekker weg kan lezen in het zonnetje op de camping, want veel inspanning zal dit boekje (gelukkig) niet van me vragen. Heerlijk! Het verhaal op zich lijkt me al heel tof, een ‘prinsessen-boek’ zonder de cliché romantiek, dus dat moet wel goed komen.

Ik ben begonnen met luisterboeken luisteren en voor deze week staan er twee op de planning: Onder De Huid van Sara Flannery Murphy en The Curious Incident Of A Dog In The Night-Time van Mark Haddon. Beide boeken staan al lange tijd op mijn TBR en aangezien ze op Storytel staan, leek het me een goed idee om ze uit te proberen als luisterboek. Ik hoop dat het me gaat bevallen zoals ik wil!

Natuurlijk ga ik ook verder met mijn project: Wijn Voor Dummies. Ik weet natuurlijk niet waar ik ben op dit moment (aangezien deze posts van te voren al geschreven zijn), dus ik hoop deze week weer een aantal hoofdstukken te kunnen lezen van dit boek. Ik heb er in ieder geval zin in!

 

Heb jij ook vakantie? Wat ga jij de komende week lezen?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken