Summer TBR

Vakantie 2018 TBR #1

Het is vakantie! Vier weken lang heerlijk lezen, uitrusten en leuke uitstapjes maken. Vier weken lang houd ik jullie op de hoogte van wat ik op de leesplanning heb staan. Aangezien ik deze posts voor mijn vakantie al schrijf, kan ik niet garanderen dat ik letterlijk zo op schema loop als dat ik hieronder laat lijken. Ik toon jullie de planning die ik heb, maar op mijn Goodreads-pagina (zie het icoontje rechts van dit bericht) kun je de échte voortgang bekijken. Kijk je mee naar de boeken die ik deze week hoop te lezen?

Het eerste boek dat ik uit wil lezen deze vakantie, is De Uitverkorene van Igor Znidarsic. Ik was compleet weggeblazen door zijn eerste boek, De Blindganger, dus mijn verwachtingen voor dit boek zijn hoog. Daarbij is de cover prachtig en spreekt het lugubere verhaal me wonderbaarlijk genoeg erg aan. Ik ga hier op vrijdag enorm van smullen.

Zaterdag is het tijd voor één van de boeken waar ik dit jaar het meeste naar uitkeek: Een Bijna Definitieve Lijst Van Nachtmerries van Krystal Sutherland. Vorig jaar ontmoette ik Krystal bij de boekpresentatie van haar eerdere boek, Sterrenstof, waar ik toen van genoot (zowel van de ontmoeting als van het boek). Dit boek klinkt me nog beter in de oren dan Sterrenstof nu de nadruk in dit boek ligt op mental health. Waarschijnlijk lees ik dit boek in één teug uit. 

Nog een boek waar ik erg naar uitkijk: Fandom van Anna Day. Sinds dat ik dit boek in de brochure heb zien staan, intrigeerde het me al. Ik weet ook niet eens precies welk genre dit is: contemporary? Of toch meer avontuur? Hoe dan ook, ik ben zelf geen groot fan van cosplayen, maar ik vind het bij anderen altijd heel tof. Hopelijk houdt dit boek me geboeid, zodat ik hem in twee dagen uit kan lezen. 

Een nieuwe titel van Dutch Venture Publishing kan niet ontbreken op mijn eerste vakantie-lijstje: Duw Me Weg, Houd Me Vast van Vanessa Garden staat klaar! Deze contemporary (dat zijn er deze week best veel, hè?) volgt een meisje die haar moeder verloren is en een jongen ‘met zijn eigen demonen’ die elkaar lijken te gaan helpen. Het verhaal richt zich dus voornamelijk op de dood en ik heb het gevoel dat ik hier wel een traantje bij ga laten… Dinsdag sluit ik me dus even op!

De nieuwe Julia Heaberlin, Vergeet Me Niet, kan natuurlijk niet ontbreken. Voor de vaste lezers van mijn website is deze naam een terugkomend feitje, want de eerste keer dat ik mijn vakantie-TBR deelde (in 2016) begon ik met Julia’s andere boek (Black Eyed Susans) en ik vond het fantastisch. De verwachtingen voor dit boek zijn dus zeker aanwezig en anders is de cover al genoeg om van de kwijlen! Woensdag en donderdag staat dit boek op de planning.

Als laatste heb ik een nieuw project deze vakantie aangezien ik deze zomer vrijwel niets hoef te doen aan de studie: ik begin aan Wijn Voor Dummies. Ik doe hier de hele vakantie over (dus langer dan de 31 dagen waarin ik jullie meeneem op vakantie-TBR), dus ik kan het lekker rustig aan doen. Ik hoop deze week de eerste twee of drie hoofdstukken te lezen.

 

Heb jij ook vakantie? Wat ga jij de komende week lezen?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Fandom is geen contemporary en ook geen mystery. Het is eigenlijk gewoon een dystopie met een hele originele manier van vertellen. Je kan het eigenlijk beter vergelijken met The Hunger Games of the Red Queen, dan met iets anders. Het valt echt in die categorie! Veel plezier met lezen! Een aantal van jouw boeken staan ook nog op mijn lijstje!

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken