TBR

Vakantie TBR #1

Het is vakantie! Vier weken lang heerlijk lezen, uitrusten en leuke uitstapjes maken. Vier weken lang houd ik jullie op de hoogte van wat ik op de leesplanning heb staan. Aangezien ik deze posts voor mijn vakantie al schrijf, kan ik niet garanderen dat ik letterlijk zo op schema loop als dat ik hieronder laat lijken. Ik toon jullie de planning die ik heb, maar op mijn Goodreads-pagina (zie het icoontje rechts van dit bericht) kun je de échte voortgang bekijken. Kijk je mee naar de boeken die ik deze week hoop te lezen?

Ik begin deze TBR met een boekje dat ik over de komende vier weken ergens hoop te lezen: World Mythology In Bite-sized Chunks van Mark Daniels. Dit boek zat een tijdje terug in de Fairyloot-boekbox en ik was er zó ontzettend blij mee, want ik weet eigenlijk veel te weinig van mythologie. Hopelijk steek ik iets op van dit boekje, zodat ik boeken als Percy Jackson een stuk makkelijker kan lezen!

Mijn eerste, échte boek van de vakantie wordt 13 Minuten van Sarah Pinborough. Ik kijk zo ontzettend uit naar dit boek! Ik hoor van alle kanten hele goede verhalen en ik was al superenthousiast voordat het boek überhaupt in de winkels lag. Ik hoop zo dat ik hem leuk ga vinden en dat ik niet totaal instort als hij niet leuk blijkt te zijn, maar ik denk dat dat wel mee zal vallen!

Daarna lees ik deze week De Royals – Verleiding van Erin Watt. Ook dit boek kreeg al flink wat buzz de laatste tijd en ik moest steeds maar wachten tot ik een momentje vrij had om hem te lezen. Ik ben dus erg blij dat ik éindelijk de tijd heb gevonden. Ik verwacht heel snel door dit boek heen te lezen, maar mijn verwachtingen zijn hoog: ik ben wel toe aan een luchtig, romantisch YA-boek. Heerlijk!

Het Hoofdgerecht van Maarten Blom lees ik voor Chicklit.nl en eigenlijk heb ik ontzettend zin in dit boek. Het gaat over een chefkok (yasss) en de perikelen binnen een restaurantkeuken. Ik was een groot fan van de film ‘Chef’, dus ik hoop dat dit een beetje te vergelijken is. Mocht hij nou echt tegenvallen, dan is hij gelukkig ‘maar’ iets meer dan 200 bladzijden. Dat moet dus wel goed komen!

Ik hoop daarna in IJs Als Vuur van Sara Raasch te beginnen. Ik moet zeggen dat Sneeuw Als As een beetje is weggezakt, dus ik ga me even een beetje inlezen voor ik begin in deel twee. Ik vond Sneeuw Als As bijzonder leuk (jullie weten mijn haat-liefde verhouding met fantasy zo af en toe), dus ik hoop dat dit deel me net zo goed gaat bevallen. Ik heb in ieder geval goede moed.

Als laatste deze week staat Ik Ben Eleanor Oliphant van Gail Honeyman op de planning. Dit boek was meteen naar mijn TBR gegaan toen ik hem zag in de brochure van Cargo en ik denk dat ik daar geen spijt van ga krijgen. Het lijkt me in ieder geval een goed zomerboek, dus laat de zon maar komen! De cover is in ieder geval prachtig en ik gok dat ik hier ook van ga genieten.

 

Dat was de planning voor week 1! Wat ga jij de komende week lezen?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

6 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Momenteel ben ik bezig in zowel De Voordelen van onbeantwoorde liefde en Winter. Daarna duik ik mijn TBR in, denk dat die op +50 staat, dus er is genoeg te vinden. De Royals staat nog hoog op mijn wenslijst, maar eerst mijn nog te lezen stapel maar eens laten slinken. ?

    • Oooh, De Voordelen was zo leuk! Wat vind je er tot nu toe van? Winter staat ook nog op mijn lijstje, maar ik moet eigenlijk nog beginnen aan de serie (of althans, Cinder herlezen), dus dat komt ooooit!

  • Wat een toffe lijst. Ik heb veel van de genoemde boeken toegevoegd aan mijn TBR, maar ik twijfel nog heeel erg over De Royals. Ik heb er heel veel positiefs over gehoord, en ben vet nieuwsgierig naar het boek…. maar ik heb ook het gevoeld dat het niet mijn ding is. Ik kom er wel achter wanneer ik het boek bij de bieb kan lenen 😛

    • Er zijn ook zo veel verschillende reacties op het boek.. Over niet al te lange tijd komt mijn recensie van De Royals dus online, misschien kan die je helpen!

  • Ik ben ook zeer benieuwd naar 13 minuten, naar alle goede recensies. Ik wil graag One of Us is Lying (Een van ons liegt) en This is were it ends lezen 🙂

    • Zo leuk! Een Van Ons Liegt staat voor later in de vakantie op de planning hier (: Veel leesplezier!

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken