Summer TBR

Vakantie 2018 TBR #4

Het is vakantie! Vier weken lang heerlijk lezen, uitrusten en leuke uitstapjes maken. Vier weken lang houd ik jullie op de hoogte van wat ik op de leesplanning heb staan. Aangezien ik deze posts voor mijn vakantie al schrijf, kan ik niet garanderen dat ik letterlijk zo op schema loop als dat ik hieronder laat lijken. Ik toon jullie de planning die ik heb, maar op mijn Goodreads-pagina (zie het icoontje rechts van dit bericht) kun je de échte voortgang bekijken. Kijk je mee naar de boeken die ik deze week hoop te lezen?

Ik begin deze week hopelijk met Koninginnen van Kendare Blake, zodat ik jullie meteen als ik terug kom van vakantie kan vertellen wat ik er van vond. Ik kijk best wel uit naar dit boek, zelfs al hoor ik die gemixte meningen van iedereen die hem heeft gelezen, maar het Engelse boek stond ook al tijden in mijn kast en ik weet dat het nu de tijd is dat ik hem ga lezen.

Daarna is het tijd voor een pareltje, namelijk Naondel van Maria Turtschaninoff. Ik vond het eerste deel in deze serie, Maresi, werkelijk fantastisch. Dat had ik op dat moment niet verwacht, maar dat maakt wel dat de verwachtingen voor dit tweede deel een stuk hoger zijn dan voor het eerste deel. Hopelijk snijd ik mezelf hier niet mee in de vingers!

Tijdens de terugreis van Frankrijk naar mijn vaders huis ben ik van plan om twee boeken te lezen, namelijk Het Boek Voor Meisjes Met Lef van Caroline Paul en Vergeet-Me-Niet van Laurianne Aerts. Beide boeken zijn dun, hebben grote letters en lezen waarschijnlijk als een trein. Ik denk dat ik me hier prima een paar uur mee kan vermaken in de auto!

Library Kiss van Kasie West staat daarna op de planning. Dit schattige boekje over iemand die wordt opgesloten in de bibliotheek (AAH! Wat een droom!) staat al een tijdje te wachten in mijn kast en deze vakantie is een prima moment om hem een kans te geven. Hopelijk vertaalt Young & Awesome nog meer van Kasie’s boeken, want ik heb er nog een aantal op het oog.

Het laatste boekje op de planning voor deze week is Suzy En De Kwallen van Ali Benjamin. Dit kinderboek stal mijn hart door hoe het eruit ziet (met blauwe kwallen op snede gedrukt) en ik denk dat de inhoud mijn hart ook gaat stelen. Ik kan er in ieder geval niet op wachten, wauw!

Natuurlijk ga ik ook verder met mijn project: Wijn Voor Dummies. Ik weet natuurlijk niet waar ik ben op dit moment (aangezien deze posts van te voren al geschreven zijn), dus ik hoop deze week weer een aantal hoofdstukken te kunnen lezen van dit boek. Ik heb er in ieder geval zin in!

 

Heb jij ook vakantie? Wat ga jij de komende week lezen?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken