Giveaway

Trick or Treat: WIN Scelta of Cargo-pakket!

Het is de laatste dag van de maand, de grande finale, THIS IS HALLOWEEN! Deze maand was fantastisch, élke dag een actie en zeg nou zelf: de prijzen waren ongelooflijk. Het is dat ik het samen met Bright Blue Books, Thunderstruck Books en BIBI_BOOKs heb georganiseerd, anders zou ik aan elke actie hebben meegedaan. Vandaag is dus de laatste dag en ik heb daarom de grootste klapper voor het laatst bewaard. Je kunt vandaag DRIE boekenpakketten winnen!

Ik wil het liefste niet te veel verklappen, want de inhoud van de pakketten blijft een geheimpje. Het enige wat ik je kan vertellen, is dat er twee Scelta-pakketten klaarliggen en een pakket van Cargo, voor elke winnaar één! Elk pakket bevat een aantal boeken (het pakket van Cargo bevat standalones, de pakketten van Scelta hebben een deel twee en een deel drie van een bekende schrijfster in zich) en je wil ze écht winnen. Meedoen is nog eens heel simpel ook!

Wat moet je doen?

Dat is het! Voor meer kans kun je de andere deelnemers van deze maand (Bright Blue Books, Thunderstruck Books en BIBI_BOOKs) liken!

 

De winnaars worden onder het Facebookbericht bekend gemaakt op 6 november!

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

3 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Archief