Giveaway

Trick or Treat: WIN Al het moois is niet verloren

Wat gaat de maand hard! Er zijn al zo veel toffe winacties voorbij gekomen op Coffee ‘nd Cookie, maar ook op Bright Blue Books, Thunderstruck Books en BIBI_BOOKs! Heb je aan alles meegedaan of heb je nog niet JOUW actie gevonden? Wie weet is dit hem wel! Ik mag in ieder geval een boek weggeven waar ik helemaal verliefd op ben, dus ik hoop dat ik jou ook verliefd kan laten worden op dit boek.

Je kunt vandaag Al Het Moois Is Niet Verloren van Danielle Younge-Ullman winnen! Zoals je in de aanrader van de week kon lezen, was ik helemaal gek op dit boek. Dit verhaal is zo veel meer dan het op het eerste ogenblik lijkt en ik zou willen dat ik hem jullie allemaal kon geven, zodat iedereen hem zou kunnen lezen. Dat gaat helaas niet lukken, maar gelukkig mag ik wel één iemand blij maken met een exemplaar van het boek en je hoeft maar heel weinig te doen!

De 17-jarige Ingrid, dochter van de beroemde operazangeres Margot-Sophie, heeft een grote droom: ze wil dolgraag een prestigieuze zangopleiding volgen.

Om dat te bereiken moet ze een deal maken met haar moeder. Margot-Sophie laat haar alleen gaan als ze eerst in haar eentje drie weken op een natuurkamp gaat. Ingrid is bepaald geen nature girl, maar hoe erg kan het zijn om een paar weken bij een kampvuur te zitten en nieuwe vrienden te maken? En bovendien is het een goede afleiding van Isaac, de jongen die ze net gedumpt heeft. Maar dat valt allemaal behoorlijk tegen. Het kamp lijkt meer op een bootcamp-achtig survivalprogramma en ze komt terecht in een groepje getroebleerde jongeren die elk hun eigen problemen hebben. Ingrid begrijpt niet hoe ze daarin is beland, maar ze heeft een belofte gedaan aan haar moeder en is vastbesloten om vol te houden. Zelfs als dat betekent dat ze onder ogen moet zien dat ze minstens zo getroebleerd is als de mensen om haar heen – of misschien wel meer.


Wat moet je doen?

 • Volg Coffee ‘nd Cookie op Facebook en Bloglovin’
 • Laat hieronder weten wat jij zou doen als je op een survivalkamp terecht zou komen!
 • Voor meer kansen kun je Coffee ‘nd Cookie liken en het bericht delen op andere social media kanalen!

De winnaar wordt hier bekend gemaakt op 21 oktober!

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

22 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Ik zou helemaal gek worden op een survivalkamp. Ik zou me eerst helemaal inpakken met kleding en antimuggen spray tegen alle insecten en als ik het überhaupt een paar dagen zou volhouden zou ik wel heel graag bij het kampvuur zitten en muziek maken, terwijl iemand een gitaar bespeelt en wij marshmellows roosteren.

 • Waarschijnlijk meteen de eerste minuten falen.. ik ben totaal geen survival-type.. geen sporter.. heb totaal geen uithoudingsvermogen.. en heb een gruwelijke hekel aan het donker!! Marshmallows boven een vuurtje roosteren kan ik denk nog net wel, maar daarna Heel gauw mijn moeder bellen dat ik naar huis wil..!!
  Ik volg overal.. en op instagram met: HeavenLeighBooks

 • Normaal gesproken zijn kampen niet mijn ding. Het laatste kamp dat ik heb gehad, brugklaskamp, verliep hetzelfde als de meeste andere kampen: in plaats van contact te maken met anderen, zwerfde ik alleen een beetje rond. Maar de afgelopen 4 jaar heb ik een grote, zelfverzekerde groei gehad, en nu lijkt een kamp me juist leuk! Nu weet ik niet zeker of een survivalkamp wat voor mij is, maar ik zal er zeker wat van proberen te maken. Kletsen en samenwerken met de anderen, genieten van de natuur, maar activiteiten als klimmen, abzeilen of raften lijken me ook gaaf! Lekker fanatiek. Alleen even kijken wat ik tegen alle insecten ga doen, onder andere door mijn muggenangst..

 • buiten de insecten want die haat ik en van velen ben ik bang zou ik het wel een heel bijzonder avontuur vinden zeker met getroebleerde tieners die zijn een uitdaging samen dingen verwerken uitpraten en ‘s avonds ontspannen aan een kampvuur met iemand op de gitaar. Ja zie het helemaal voor me!

 • Hmmm, wat zou ik doen als ik op survivalkamp zou zijn…. Nou, gewoon enorm mijn best! Opgeven staat niet in mijn woordenboek!

 • Ik zou eerst goede camouflage kleding zoeken en vervolgens elke keer als er ook maar iets sportiefs word gedaan mezelf verstoppen in het bos en pas terug komen als de marshmallows zijn gepakt ?

 • Ik zou gelijk onderdak regelen en een plek voor een vuurtje. Daarna, zolang t nog licht is eten verzamelen en een soort bed regelen zodat als het donker wordt ik voorbereid ben!

 • Het lijkt mij vreselijk om op survivalkamp terecht te komen, maar ik zou er het beste van maken. Meedoen met de opdrachten en zorgen dat we eten en een slaapplek hebben. S’avonds bij het kampvuur vind ik dan wel gezellig en ik zal de boel opleuken met gave spookverhalen.

 • Wat ik zou doen is maken dat ik weg kwam en ergens een plek zoeken waar ik ongestoord al mijn meegebrachte boeken kan lezen ? Total loner en prima in staat om te overleven zonder survival kamp ?

 • Ik zou er volledig voor gaan! Ik ben helemaal niet sportief, maar ik zou mij helemaal geven voor zover ik kan. het lijkt me eigenlijk best wel leuk om eens te doen. Voor een paar dagen dan toch, drie weken zou ik het niet volhouden.

 • Ik zou denk ik heeeeeeel hard weg rennen en ergens in een hotel gaan zitten en mijn moeder wijs maken dat ik echt echt op het kamp ben geweest.

 • Ik zou mijn tent opzetten, een kampvuurtje maken, wat citronella kaarsjes aandoen tegen ongedierte en dan lekker een boekje lezen bij het kampvuur. Ik ben niet sportief dus ik zou mijn tijd uitzitten en hopen dat ik gered wordt hahaha.

 • Ik zou echt niet weten wat te doen. Ben 1 keer wezen survivallen en dat was echt vreselijk. Aan het einde was ik gesloopt en zeiknat. Nee bedankt. Als ik op een survivalkamp terecht zou komen zou ik op zoek gaan naar een manier om daat weg te komen XD.

 • Lijkt me een mooi boek om te lezen. Aanstekelijk dat enthousiasme van jou. Ik zou een survivalkamp geloof ik nu anders doorstaan dan een jaar of tien geleden. Toen zou ik me vol hebben gegeven, inclusief allerlei voorbereidingen. Doorzetten en gaan en het zou dan waarschijnlijk als een overwinning hebben gevoeld.
  Nu echter zou ik goed op mijn grenzen letten en vooral mezelf erkennen in wat ik wel en niet kan. Contact met andere deelnemers als dat goed voelt. Niets geforceerd.
  Ervaringen tekenen je?

 • Ik ben geen kampeerder, maar ik zou als ik zou gaan er voor zorgen dat ik samen met n goede vriendin zou gaan. Gedeelde smart is halve smart. Voorderest elke avond kampvuur met muziek, zingen en dansen. Kortom het heel erg gezellig maken. ?

 • Wat zou ik doen?
  Heerlijk genieten van het buiten zijn!
  Warme en regenbestendige kleding meenemen plus goede wandelschoenen ?
  Hopelijk gaan we leuke dingen doen zoals abseilen, klimmen, kanoën, kampvuur maken en gezellig eromheen zitten, planten zoeken om te eten, tent leren opzetten en nog veel meer.

  Ps. Bloglovin’ onder TurtleBookwurm

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken