Giveaway

Trick or Treat: WIN ACOTAR-theeset én Sherlock ketting

We zijn over de helft! Vandaag is het 18 oktober en dat houdt in dat alweer de vijfde winactie van Coffee ‘nd Cookie online komt. Je hebt al flink kunnen smullen op de andere websites Bright Blue BooksThunderstruck Books en BIBI_BOOKs, welke actie vond je het leukste? Ik hoop dat je weer van deze kan genieten!

Vanaf vandaag geef ik namelijk een LIMITED EDITION-set van de nieuwe thee uit de shop weg! Deze twee smaken, gebaseerd op ACOTAR, zijn als set te koop voor €6,99 in de webshop, maar je kunt ze hier dus winnen. De smaken zijn Court of Dreams (groene thee met kamille, perzik en rozenbottel) en Court of Nightmares (zwarte thee met gember, appel en hibiscus) en worden geleverd met een brief van Rhysand himself. Kun je niet wachten tot de einddatum van de actie? Dan kun je ze hier bestellen. Wees er snel bij, want het kan zijn dat ze op zijn aan het einde van de actie!

Sherlock Holmes

Daarnaast zit er nog een leuk cadeautje bij deze actie: je wint niet alleen thee, maar ook deze geweldige Sherlock-ketting van Pixiedusts! Ik ben zelf een groot fan van Sherlock en ik ben echt extreem jaloers op diegene die dit mag winnen!

 

Wat moet je doen?

 

De winnaar wordt op Facebook op 25 oktober bekend gemaakt!

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken