Top 10

Top 10 van 2017: Nummer 4

Ik maak de top 10 van 2017 bekend! 2017 was over het algemeen voor mij een heel goed leesjaar: ik las meer dan mijn doel (100 boeken) en ik las ook veel nieuwe releases en boeken die ik al een tijdje had staan. Ik heb nieuwe favorieten gemaakt en ook boeken gevonden waar ik helemaal niets mee had. Ik laat jullie de komende dagen elke dag één boek uit de top 10 zien, met op de laatste dag van het jaar mijn top 3. Vandaag maak ik nummer 4 bekend.

Nummer 4 van 2017 is geworden…

(klik op de cover voor Mascha’s recensie)

Milk and honey is a collection of poetry and prose about survival. It is about the experience of violence, abuse, love, loss, and femininity. It is split into four chapters, and each chapter serves a different purpose, deals with a different pain, heals a different heartache. milk and honey takes readers through a journey of the most bitter moments in life and finds sweetness in them because there is sweetness everywhere if you are just willing to look.

Ik heb hier zelf nooit een recensie over geschreven, omdat Mascha me voor was met lezen en recenseren. Ik kreeg Milk & Honey van Mascha voor mijn verjaardag en ik werd meteen verliefd. Deze gedichtenbundel is zo mooi, hartbrekend en harthelend (dat is geen woord, maar oké). Rupi Kaur schrijft haar verhalen zo mooi en puur, zo herkenbaar. Ik denk dat iedereen die ‘iets’ heeft meegemaakt (en misschien ook wel mensen die voor hun gevoel niets hebben meegemaakt) hier iets herkenbaars uit kan halen. Een absolute aanrader voor de Engelse lezer, mis hem niet!

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief