Artikel

The Indie Awards – wat houden ze in?

Een tijdje geleden kreeg ik een ontzettend leuk mailtje met een nog veel leuker filmpje bijgevoegd. The Indie Awards zijn een feit! Dit filmpje wil ik jullie natuurlijk niet onthouden, dus je kunt hem hier nog even bekijken als je hem gemist hebt:

Goed, The Indie Awards dus. Ik ben in ieder geval compleet fan. De awards worden uitgereikt op verschillende gebieden, maar natuurlijk allemaal aan boeken die in eigen beheer zijn uitgegeven. Hieronder kun je het persbericht lezen dat ik binnenkreeg en dat op de website (www.theindieawards.nl) te lezen is.

Maar, Chantal, wat is nu je punt? Nou, lieve lezer, JE KUNT BOEKEN NOMINEREN! Wat zijn jouw favoriete Indie-boeken? Je kunt ze al sinds 1 november insturen op de website (www.theindieawards.nl). Laat je me hieronder ook meteen weten welk(e) boek(en) je hebt genomineerd? Ik vind het altijd leuk om nieuwe (indie-)boeken te ontdekken. Mijn favoriete (oorspronkelijke)indie-boeken (helaas niet allemaal mogelijk om aan te melden voor de wedstrijd) zijn:

 

Wat zijn jouw favoriete Indie-books? Nomineer ze – als ze voldoen aan de voorwaarden – op www.theindieawards.nl, want op die manier hebben die boeken de kans om te winnen. Ik ben in ieder geval groot fan van deze Awards. Ik vind echt dat ik meer Indie-boeken zou moeten lezen, want er zitten me toch wat pareltjes tussen… Poeh! Ik gok dat dit niet het laatste is wat jullie over Indie-boeken te lezen krijgen op mijn website!

 

 

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken