Reading Reading Challenge

Terug van weggeweest!

Dag lieve lezertjes! Ik ben de afgelopen weken niet zo heel actief geweest op mijn blog, mede door examenstress en een enorme leesdip, maar bij deze ga ik het weer mooi oppakken en weer lekker bloggen! Ik zal jullie in deze post wat leuke nieuwtjes vertellen en ook wat jullie de aankomende weken zo al kunnen verwachten op mijn blog.

Goodreads challenge

Untitled

Mijn goodreads challenge voor 2014 staat op 50 boeken en tot nu toe ben ik al op 40%: ik heb al 20 boeken gelezen. Van de eerste vijftien zijn hier bijna alle recensies verschenen, de laatste 5 krijgen jullie nog van me tegoed! Zoals je ziet loop ik 5 boeken voor op schema, maar ik ga natuurlijk nu niet wat minder lezen. Ik ben net zo lekker bezig.

 

Books & Kisses Read-a-thon

Ik doe mee aan de Books & Kisses Read-a-thon van 28 april tot en met 4 mei. Je kunt je nog steeds inschrijven! Het doel is om zo veel mogelijk boeken te lezen deze week, je mag zelf de grens leggen. Voor de één is 1 boek in de week veel, voor de ander 10. Heel de week zijn er Twitterchats en veel prijsvragen en besprekingen van boeken. Het is gewoon een klein book-event op zichzelf. Neem snel eens een kijkje!

 

Boeken voor de komende weken

Ik ben zo blij met mijn toekomstige leeslijstje! Ik ga de aankomende week op vakantie, dus ik zal lekker veel tijd hebben om te lezen. De komende tijd zal ik me gaan ontfermen over “De Studie” van Joelle Charbonneau, “De Bijzondere Kinderen Van Mevrouw Peregrine” van Ransom Riggs, “Duizend Schitterende Zonnen” van Khaled Hosseini en “De Zonderlinge Avonturen Van Het Geniale Bommenmeisje” van Jonas Jonasson. Deze lijken me stuk voor stuk uitblinkers in hun genre!

 

Hoe ver ben jij met je Goodreads challenge? Doe je mee aan de Read-a-thon? En welke boeken wil jij graag lezen? Laat een reactie achter!

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

1 Reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Ik doe komende week ook mee aan de Read-a-thon. Kijk er erg naar uit, dus ik hoop dat ik voldoende tijd kan vrijmaken om in een aantal boeken weg te duiken.

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken