TBR

TBR – Oktober

Hoewel ik elke maand met veel goede moed een To Be Read-lijstje maak, komt er vaak niet veel van terecht. Maar deze maand is anders (écht)! Deze maand bestaat er namelijk een fantastisch initiatief: een readathon die de hele maand duurt! Dit geweldige idee heet Boektober en je kunt je ‘aanmelden’ op deze facebooksite. Het idee is dat je een bepaald aantal boeken stelt voor jezelf die maand en hoopt deze te kunnen lezen. Er zijn geen challenges of andere extra’s, gewoon lezen, lezen en lezen!

Ik hoop deze maand 8 of 9 boeken te lezen. Ik ben de eerste paar dagen van oktober nog in Finland op studiereis (yay!), maar verder ben ik in oktober niet erg druk én heb ik herfstvakantie! Dubbelwinst dus! Ik wil vijf boeken zeker weten lezen en vier boeken misschien, dus deze zal ik hieronder ook zo splitsen!

De boeken die ik zeker weten wil lezen zijn:

  1. Tegenspel van Floortje Zwigtman. Dit is deel twee uit De Groene Bloem-trilogie die ik als recensie-exemplaar mag lezen voor uitgeverij Luitingh-Sijthoff, maar ik vond deel één nog al traag en nu moet ik een beetje moed verzamelen om door te gaan. Maar deze maand gaat het lukken!
  2. Vuur En As van Sabaa Tahir. Ook dit boek mag ik lezen als recensie-exemplaar met een geweldige actie er omheen… Stay tuned!
  3. Rode Koningin van Victoria Aveyard. Dit boek lees ik als recensie-exemplaar voor de uitgeverij (Cargo) en ik ben zó benieuwd naar dit boek!
  4. De Fluisterende Schedel van Jonathan Stroud. Ik las deel één (De Schreeuwende Wenteltrap) in augustus en dit vond ik zo’n fantastisch boek! Ik was dus ook echt heel erg blij verrast toen ik dit deel in de brievenbus zag liggen vorige maand en ik kan niet wachten om hem te lezen!
  5. Portret Van Een Vrouw van Jojo Moyes. Dit boek is het boek voor de Feelgood Leesclub van Hebban deze keer en ik mag meedoen! Gelukkig is Jojo Moyes één van mijn favoriete schrijfsters dus ik kan niet wachten tot ik hier in kan beginnen!

En dan nu de vier boeken die ik hoop te kunnen lezen in Boektober:

  1. Dreiging en Duisternis van Leigh Bardugo. Aan het einde van de maand september kwam Bardugo’s nieuwste boek uit, een nieuw verhaal in de Grisha-wereld, maar toen kwam ik er achter dat ik alleen nog maar boek één in deze trilogie had gelezen! Vandaar dat ik deze trilogie dus graag uit wil lezen.
  2. Val en Verlossing van Leigh Bardugo. Zie Dreiging en Duisternis!
  3. The Winner’s Curse van Marie Rutkoski. Dit boek heb ik gewonnen bij The Confession Of A Book Nerd en wat ben ik daar blij mee! Dit boek lijkt me zo ontzettend gaaf!
  4. Nachtfilm van Marisha Pessl. Een pareltje dat ik kocht op het Boekenfestijn in Utrecht en waarmee ik niet kan wachten om te lezen, maar hij is enorm dik… Ik hoop dat ik hem uit krijg deze maand!

 

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken