TBR

TBR – November

De maand november is voor mij altijd een bijzondere maand. Niet alleen ben ik 7 november jarig (yay), maar heb ik ook toetsweek op school (met maar 2 toetsen deze periode, drie hoeraatjes voor het HBO!) en heb ik veel vrije tijd. Nu ben ik zo iemand die dan de TBR van die maand heel erg hoog maakt, hem vervolgens niet haal en in een leesdip zit in december, maar dit keer ben ik me daarvan bewust en hoop ik mijn TBR klein te houden (hoop ik, zeg ik toch..)

Ook deze maand heb ik weer een aantal recensie-exemplaren en een aantal boeken die ik voor mezelf wil lezen, dus deze zal ik weer splitsen!

De boeken die ik zeker weten wil lezen:

  1. Liefdesbrieven Aan De Sterren van Ava Dallaira. Dit boek, of beter gezegd deze drukproef, heb ik gekregen van uitgeverij Luitingh-Sijthoff bij hun VIB YA Event. Het boek is alleen nog maar ingebonden, maar wij boekenbloggers mogen hem proeflezen! Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek!
  2. Nachtuilen van Jeroen van Unen. Ook dit boek kreeg ik van uitgeverij Luitingh-Sijthoff toegestuurd om te recenseren. Ik had nog nooit iets gehoord van Jeroen van Unen, maar toen ik wat research ging doen, kwam ik er achter dat hij nog hartstikke jong is, geboren in 1990. Heel knap dus dat zijn eerste boek al is uitgegeven!
  3. Onsterfelijk van Jessica Khoury. Dit boek had ik aangevraagd bij uitgeverij Clavis, omdat ik na al die tijd toch wel erg benieuwd was. Ik hoop hem deze maand dus te lezen!
  4. Stuk Voor Jou van Sophie Jackson. Ik had het geluk weer mee zitten deze maand en ik won dit boek op de Facebookpagina van uitgeverij Zomer & Keuning! Ik hoor zo veel goede berichten over dit boek, ik kan niet wachten!!

De boeken die ik daarnaast hoop te lezen:

  1. Throne Of Glass van Sarah J. Maas. Want ja. Throne Of Glass. We moeten echt wel deze maand.
  2. Harry Potter En De Orde Van De Feniks van J.K. Rowling. Ook deze heeft geen uitleg nodig. Harry Potter, duh!
  3. Penryn En Het Einde Der Dagen van Susan Ee. Ik was helemaal verslaafd aan deel één van de serie en toen ik van de geweldige uitgeverij Luitingh-Sijthoff dit boek kreeg, wist ik dat ik dit  boek moet gaan lezen deze maand!
  4. Hoe Overleef Ik (Zonder) Liefde? van Francine Oomen. Ik hoop dat ik dit jaar de hele Hoe Overleef Ik-reeks uit kan lezen, dus ik wil zeker dit boek lezen en ik hoop dat ik meerdere boeken in deze reeks weer kan lezen!

Wat lees jij in november?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken