Top 5 Wednesday

T5W – Boeken waarvan ik een vervolg had willen lezen

Vanaf vandaag neem ik, Chantal, de T5W’s voor een tijdje over. Ik vond dit altijd ontzettend leuk om te schrijven, maar soms schiet het er een beetje bij in. Vandaag wil ik met jullie vijf boeken bespreken waarvan ik graag een vervolg had willen lezen. Dit zijn dus boeken waarvan er geen vervolg is aangekondigd. Dit was voor mij wel erg lastig, want ik ben een groot fan van standalones.

Ik Ben Eleanor Oliphant – Gail Honeyman

Dit boek is fantastisch als standalone, maar ik had het heel leuk gevonden om meer te lezen van Eleanor. Ik vind haar zo’n tof personage! Zeker met de groei die zij doormaakt in dit boek, denk ik dat een tweede deel daar heel mooi op kan inhaken.

Al Het Moois Is Niet Verloren – Danielle Younge-Ullman

Ik zou van dit verhaal niet per sé een vervolg willen zien, maar wel een soort spin-off. Ik ben ontzettend benieuwd naar de verhalen van de andere leden van de vakantie. In dit verhaal merk je een klein beetje waar de andere mensen mee zitten, maar ik had graag een boek gezien waarin al deze verhalen aan bod komen.

De Vrouwe Van Myrdin – Cathinca van Sprundel

Misschien ben ik nog te voorbarig, want dit boek heeft echt potentie voor een vervolg. Misschien komt dat er zelf wel. Ik denk in ieder geval dat dat geen verkeerde zet zou zijn, want ik zou veel meer willen lezen over de wereld in dit boek. En stel je voor: nog zo’n mooie cover? Hell yes!

Ik Zie Jou – Clare Mackintosh

Als je dit boek hebt gelezen, snap je waarschijnlijk 100% waarom ik hier een vervolg van zou willen zien. Dat einde is alleen maar bedoeld voor een vervolg, toch? Als je het boek niet hebt gelezen (ga dat dan eens snel doen!), dan zal dit misschien een beetje vaag zijn. Maar geloof me, een vervolg op dit boek is NODIG!

Voor Ik Je Loslaat – Marieke Nijkamp

Nee, dit verhaal op zich heeft geen vervolg nodig. Het is een perfecte standalone en het is allemaal helemaal prima. De reden waarom hij dus toch in dit lijstje staat, is heel simpel: ik kan geen afscheid nemen van dit verhaal! Lang nadat hij uit is, denk ik er nog bijna dagelijks aan. Dus hoe dan ook: een vervolg kan mijn hersenen misschien een beetje rust geven.

 

Van welk boek had jij een vervolg willen lezen?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

1 Reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken