Serie

Serie aanrader: WILL

Oke, ik wil het met jullie even hebben over een serie die ik sinds kort aan het kijken ben en die ik eigenlijk aan iedereen wil aanraden! 

 

De serie heet zoals je wel kunt zien aan de titel: Will. 

En dit is in het kort waar het over gaat: 

 

A drama about the lost years of young William Shakespeare after his arrival to London in 1589- when theatre was like rock and roll and a young man with a dream changed the world with his words 

 

Het gaat over zijn jongere jaren voordat hij doorbrak in Londen. Waar hij in een scene komt die hij niet gewent is, en helemaal wordt meegesleept met het idee van roem en succes. Als handschoenenmaker en vader van drie kinderen wil hij ze een betere toekomst geven. Maar wie kan dat nou door toneelstukken te schrijven? Natuurlijk niet wetende dat dit achteraf DE William Shakespeare is geworden ;). 

Hij vertrekt naar Londen om daar aan de bak te komen en komt in een web terecht van intriges, verraad maar ook van passie en succes. 

Nog een hele goede reden om te gaan kijken is vanwege de knappe hoofdrolspeler Laurie Davidson (die Will speelt) en onze eigen Jamie Campbell Bower (die Christopher Marlowe speelt) o.a bekend van Caius uit Twilight en Jace uit the Mortal Instruments film maar ook van Harry potter en Camelot. Iedereen heeft natuurlijk z’n eigen smaak maar ik vind dit zeker geen straf om naar te kijken!  

 

Verder kan ik jullie er nog weinig over vertellen aangezien ik pas één aflevering heb gezien, maar desondanks moeten jullie het toch zeker gaan kijken!!

 

– Geschreven door: Mascha Duijn, Coffee ‘nd Cookie Gastteam

Back to study

Over de auteur

Chantal de Vries

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg me

Aan het lezen

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Archieven