Boek Recensie

Recensie – World Of Wanderlust

Recensie – World Of WanderlustWorld Of Wanderlust by Brooke Saward
Published by Blossom Books on May 1th 2017
Goodreads
four-stars

Waar moet je echt een keertje naartoe? Waar kun je het beste in je eentje reizen? Van kledingtips voor op vliegvelden tot regels voor roadtrips: professioneel reiziger en blogger Brooke Saward vertelt ons precies waar we heen moeten, wat we daar kunnen doen en hoe we dat te gekke vakantiegevoel krijgen, waar je ook bent.

World of Wanderlust staat vol prachtige foto’s die de reislust meteen bij je aanwakkeren en neemt je mee naar plekken als Parijs, New York en Londen. Dit is hét boek dat je zal inspireren om van elke dag een avontuur te maken.

Is dit een ideaal boek voor de wereldreiziger?? Lees dan snel verder ūüėȬ†

 

Het boek in ontzettend leuk vormgegeven. De kleuren, de plaatjes, alles past bij elkaar. Er is zeker goed over nagedacht en dat kan je zien. Je leest echt over iemand met ervaring en weet waar ze het over heeft .  

Het boek staat vol met tips, tricks en verschillende situaties en hoe je er mee om kunt gaan.¬†To¬†do lijstjes,¬†to¬†bring¬†lijstjes enz. Maar je leest ook over¬†Brooke’s¬†eigen ervaringen.¬†Ze neemt je mee naar¬†een paar steden waar je echt zeker naar toe moet waaronder Parijs, Londen en New York en waarom.¬†

Hoe langer je aan het lezen bent hoe sneller je op vakantie of op reis wilt. En voor iemand die al geweest is en nog een aantal weken moet wachten totdat ze weer mag, was dat wel even moeilijk haha ;). 

Het enige minpuntje vond ik toch wel de prijs. Het boek is¬†‚ā¨22,50 en vond ik toch wel echt aan de prijzige kant. Het liefst zou ik het rond de 15 √° 17,50 zijn!¬†

Al met al vond ik het een ontzetten leuk boek en top voor de echte wanderer! 

 

– Geschreven door: Mascha Duijn, Coffee ‘nd Cookie Gastteam.

four-stars
Back to study

Over de auteur

Chantal de Vries

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg me

Aan het lezen

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Archieven