Boek Recensie

Recensie – Verwoest Me

Recensie – Verwoest MeVerwoest me by Tahereh Mafi
Published by Blossom Books on November 27th 2012
Pages: 128
Goodreads
four-stars

IK HEB DE REPUTATIE OPGEBOUWD VAN EENKOUD, GEVOELLOOS MONSTER DAT VOOR NIETSOF NIEMAND BANG IS EN NERGENS OM GEEFT.MAAR DIT ALLES IS VRESELIJK MISLEIDEND.wANT IN WERKELIJKHEID BEN IK NIET VEEL MEERDAN EEN LAFAARD
Terug op de basis van Sector 45 is Warner, de meedogenloze leider van Sector 45, aan het herstellen van zijn bijna dodelijke schotwond.Na de ontsnapping van Juliette, Adam en Kenji moet hij er alles aan doen om zijn gezag terug te krijgen en de beginnende opstand onder de bewoners van Sector 45 te onderdrukken. Maar zijn obsessie voor Juliette wordt met de dag groter en het wordt zijn hoogste prioriteit om haar te vinden. Als Warners vader, de opperbevelhebber van Het Herstel, op de basis arriveert om de fouten van zijn zoon te corrigeren, wordt duidelijk dat hij hele andere plannen heeft voor Juliette. Plannen die Warner simpelweg niet kan toestaan.
Het fascinerende en alles onthullende boek Verwoest me is deel 1,5 uit de Touching Juliette-trilogie. Het speelt zich af na Vrees me en voor Breek me en wordt volledig verteld vanuit het persectief van Warner.

Deel 1.5 van de Touching Juliette-serie is een novelle, een dun boekje van maar 124 bladzijden. Het is geschreven vanuit het oogpunt van Warner, de jongen die haar tegen haar wil in vasthield. Wat waren zijn beweegredenen? Was zij misschien meer voor hem dan alleen een gevangene en een moordwapen?

 

Ik las in recensies dat mensen door dit boek een héle andere kijk kregen op Warner. Nou nee, ik vind hem nog steeds een arrogante klootzak (sorry voor mijn taalgebruik). Natuurlijk is het lief hoe hij dit beschrijft, hij mist haar en wil haar het liefst terug halen naar Sector 45. Maar ik ben niet zo overwhelmed als de rest.

Er is weinig te zeggen over dit boekje. Ik ben enorm fan van Tahereh Mafi en dit boekje is zeker niet minder. Het is gewoon leuk voor tussendoor. Je hebt hem binnen een paar uur uit (variërend van 1 uur tot 24 uur, dat ligt aan hoe snel je leest) en dan kun je verder aan deel 2 (Breek Me), maar je kunt Verwoest Me ook gewoon weglaten. Zoveel zal je er niet door missen, behalve dan een tweede kijk op de gebeurtenissen.

 

four-stars
Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg me

Aan het lezen

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Archieven