Boek Recensie

Recensie – Schaduwland

Recensie – SchaduwlandSchaduwland by Alyson Noel, Sandra C. Hessels
Published by Mouria on March 1st 2011
Pages: 352
Goodreads
three-stars

Omdat Damen, als Ever en hij elkaar ook maar even aanraken, zal verdwijnen naar het eenzame hiernamaals dat Schaduwland heet, probeert Ever hem uit alle macht te redden. Ze wil zo graag de vloek die op Damen rust opheffen, dat ze zich zelfs waagt aan magie. Daarbij krijgt ze hulp van Jude. Hoewel ze deze aantrekkelijke surfer - met zijn stralend groene ogen, magische gaven en mysterieuze verleden - nog maar net kent, heeft hij iets bekends... Ever blijft loyaal aan Damen, haar grote liefde en zielsverwant, maar voelt zich ook aangetrokken tot Jude.Evers liefde voor Damen wordt dan ook danig op de proef gesteld.

Alweer deel drie in De Onsterfelijken-reeks, en nog steeds wil het me niet helemaal pakken. Ik heb lang getwijfeld of ik dit boek zou gaan lezen en nu ik hem uit heb, wat nog verrassend lang duurde, weet ik nog steeds niet of ik door wil lezen.
Nu Roman een beetje uit het leven van Ever is verdwenen (denk je), gaat ze verder naar het volgende avontuur en dat avontuur heet Jude, haar ‘baas’/collega die best wel knap is. Maar Ever heeft Damen toch? Ja, maar ze kan hem niet aanraken. En Jude wel.
Ik snap gewoon niet waarom ze niet gewoon weg gaat bij Damen. Hij is namelijk helemaal niet zo lief en leuk als ze dacht dat hij was. Hij is alleen maar uit op seks, dat was het eerste boek al duidelijk. En Jude is leuk, lief, knap, alles wat ze zoekt. En ze kent hem nog ook, maar waarvan?
Ik weet niet of deze reeks wel zo goed is als ik dacht. Het zit een beetje krom in elkaar en ik irriteer me een beetje aan Ever, ze is zo dom soms. De spanning in het boek is niet erg goed verdeeld, soms denk ik ‘oeh, dat is best spannend’ en dan vijf regels verder is die spanning al weer ver te zoeken. Het lijkt wel of het boek nog een concept is wat nog verder uitgewerkt moet worden.
three-stars
Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

3 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg me

Aan het lezen

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Archieven