Boek Recensie

Recensie – Miss Match

Recensie – Miss MatchMiss Match by Astrid Harrewijn
Published by Sijthoff on January 1st 2013
Pages: 278
Goodreads
four-stars

Lein heeft met het familierecept van een afslankmiddel onverwacht succes. In no time staat Lijnen met Lein op de kaart, verhuist ze naar het hippe Amsterdam Zuid en heeft ze aandeelhouders, vergaderingen en een hoop hoofdpijn erbij. Redder in nood is Jonas, haar assistent. Een Amsterdammer die samen met zijn vriend Bert een draagmoeder zoekt. Lein wordt ondertussen zakenvrouw van het jaar, maar is in haar liefdesleven minder succesvol. Niet alle mannen blijken het aan te kunnen om de `man’ van de zakenvrouw van het jaar te zijn.

Na Miss Communicatie, wat een verrassend goed boek bleek te zijn, ging ik verder in deel twee uit de Miss-trilogie, Miss Match. En ook dit boek verraste me meer dan ik had gedacht!

Lein is een fantastisch personage, laat ik daar eens mee beginnen. Ik kon me goed in haar vinden, een echte workaholic, maar wel op haar eigen manier. Ze wil haar bedrijf graag zelf blijven runnen, maar wil ook groeien. Haar adviseurs adviseren haar wat nieuwe aandeelhouders en haar personal assistent, Jonas. Ik HOU van Jonas! Wat een lieverd! Ik heb altijd al iets gehad met homoseksuele jongens, op de ene manier kan ik het altijd goed met ze vinden. Jonas is precies zo’n type en wat zou ik hem graag willen ontmoeten!

Ik vind het leuk dat je Lein zo leert kennen. Binnen no time leef je mee met Lein, haar supergestoorde buurvrouw, lieve Jonas en zijn stoere vriend Bert en Matthijs, iemand die net zo’n grote fascinatie voor China heeft als ik!

Ik denk dat ik weinig kan zeggen over dit boek zonder iets te verklappen. Het is geen hoogstaande literatuur, maar dat moet je ook helemaal niet verwachten als je dit boek openslaat. Het is luchtige kost, je hoeft er niet te veel bij na te denken. Maar wel érg vermakelijk, leuk om uit je leesdip te komen!

 

four-stars
Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg me

Aan het lezen

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Archieven