Boek Recensie

Recensie – Ik Hou Van Hollywood

Recensie – Ik Hou Van HollywoodIk hou van Hollywood by Lindsey Kelk, Emmy van Beest
Published by Van Holkema & Warendorf on March 1st 2010
Goodreads
five-stars

Angela Clark kan haar geluk niet op. Haar verhuizing van Londen naar New York heeft haar een droombaan en een sexy vriend opgeleverd. Voor een nieuwe opdracht moet ze naar Hollywood om de meest begeerde acteur van het moment te interviewen: James Jacobs. Met haar beste vriendin Jenny gaat ze naar Californië, dromend van Rodeo Drive en Malibu Beach.
Maar Angela komt er al snel achter dat het leven in Hollywood niet alleen bestaat uit glitter, glamour en zonneschijn. Ze heeft het gevoel dat James Jacobs, ondanks zijn reputatie van vrouwenverslinder, echt de enige is die niet nep is.
Als de paparazzi intieme foto's van haar en James nemen, is Angela ineens zelf het onderwerp van alle roddels. Kan ze haar baas en - belangrijker nog - haar vriend ervan overtuigen dat ze niet alles moeten geloven wat ze lezen?

Na een goede start van de serie (Ik Hou Van New York) begon ik vol goede moed aan dit tweede deel. Ik had heel erg genoten van het eerste boek, maar toch liet ik deel twee even op zich wachten (we all know the struggle, right?). Ook vroeg ik me steeds af hoe ze Hollywood in het verhaal zouden gaan verwerken. Angela woont immers in New York, toch?

Het verhaal begint, het als het vorige deel, lekker snel. Dit keer gaat het nog soepeler, want je kent Angela nu al en dus hoef je je geen zorgen meer te maken om of je de hoofdpersoon wel aardig gaat vinden. Niet dat ik me voor kan stellen dat je Angela (en Jenny, yay) niet aardig vindt, maar goed. Daarnaast weet je ook gewoon dat het eerste boek fantastisch was, dus dit boek kan niet enorm tegenvallen, lijkt mij dan. Ik ging in ieder geval met goede moed het boek in, en dat is zeker beloond!

Als je dacht dat je snel door deel 1 sjeesde, dan weet je niet wat je hier overkomt! Het boek is ongelooflijk vlot geschreven en je ligt om de haverklap dubbel van het lachen. Angela is gewoon hilarisch en ze ontmoet zulke leuke mensen. De karakters zijn zo goed voorgegeven, zo compleet en levensecht. Je sluit ze meteen in je hart. Ik merk dat ik me in deze boeken gewoon Angela ben: ik voel me zoals Angela, ik leef zoals Angela en ik denk zoals Angela. Ja, ik was verslaafd.

Ik deed ongeveer 2 dagen over het boek, iets wat een klein minpuntje was, want hij was zo snel uit! Ik sloeg dit boek met een enorm goed gevoel dicht. Verwacht zeker geen hoogstaande literatuur, maar dit boek is erg vermakelijk en een echte feel-good. Ik wil meer en dat ga ik zeker krijgen, want ik ga snel verder in deel drie!

 

five-stars
Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg me

Aan het lezen

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Archieven