Boek Recensie

Recensie – Het Paard En De Jongen

Recensie – Het Paard En De JongenHet paard en de jongen by C.S. Lewis
Published by Callenbach on March 1th 2001
Pages: 176
Goodreads
dnf

Het is al een grote verrassing voor Shasta om te ontdekken dat hij niet de zoon is van Arshiesh de visser. Dan ontmoet hij Brie, het sprekende paard. Samen met Brie komt hij terecht in avonturen die hij zich zelfs in zijn wildste dromen niet had kunnen indenken.. Samen willen ze vluchten uit het slechte land Calormen naar het veilige en gelukkige land Narnia, waar Peter als Hoge Koning regeert.

Ik weet niet echt waar ik moet beginnen. Ik heb de eerste twee delen van Narnia met redelijk plezier gelezen. Je merkt het oude taalgebruik, maar het verhaal erachter was best leuk. Maar dit boek viel mij zó tegen! Ik ben op de helft gestopt, heel simpel, omdat ik er niet doorheen kwam.

Op zich is er niet veel te vertellen over dit boek. Ik ben gestopt op het moment dat het eindelijk duidelijk werd wat Shasta in dit grote verhaal deed, misschien niet zo’n handig tijdstip, maar ik kon er gewoon niet meer tegen. Het taalgebruik werd nog oubolliger en Shasta vond ik enorm irritant.

Dus op de helft was ik het zat. Ik had geen zin meer in lezen, ik sloeg het boek met tegenzin open. Ik heb dus bij deze de Narnia reeks voor nu even aan de kant gelegd. Misschien dat ik het over een tijdje weer een kans geef.

 

dnf
Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Archief