Boek Recensie

Recensie – De Aflossing

Recensie – De AflossingDe Aflossing by Kami Garcia, Margaret Stohl, Louise Staal
Published by The House of Books on October 1st 2013
Pages: 432
Goodreads
dnf

Is de dood het einde… of alleen het begin?Ethan, die nooit had gedacht in Gatlin het meisje van zijn dromen te vinden en niet kon verzinnen dat hij ooit zo graag terug zou willen naar het saaie stadje, moet nu hemel en aarde bewegen om terug te gaan naar de plek die hem zo dierbaar is.In Gatlin probeert Lena er alles aan te doen om Ethans terugkeer mogelijk te maken, ook al moet ze hiervoor oude vijanden vertrouwen en het leven van anderen op het spel zetten. Ver van elkaar proberen Ethan en Lena opnieuw samen hun lot te herschrijven.
De aflossing is het zinderende slot van deze must-read paranormal romance. Ethan en Lena zijn de nieuwe Bella en Edward.

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ik heb dit boek niet uitgelezen. Ik ben gestopt op de helft, vanaf het stuk wat door de ogen van Lena geschreven is, en dit heeft een hele simpele reden eigenlijk. Dit boek was zó overbodig dat het gewoon saai werd.

De serie was oorspronkelijk een trilogie en het was naar mijn mening ook afgesloten na het vorige deel. Maar er wordt nu weer te ver doorgeborduurd op het verhaal waardoor het zo onrealistisch en zo saai wordt, dat ik gewoon niet de puf heb om verder te lezen.

Ik blijf Ethan en Lena geweldig vinden, dat zeker, alleen dat was klaar aan het einde van boek drie. Hier komt een spoiler van het vorige deel, dus lees dit niet als je deel drie nog niet gelezen hebt!

View Spoiler »

Nu Ethan dood is, gaat hij aan de andere zijde op zoek naar de oplossing om terug te keren naar zijn geliefde Lena. Het klopt alleen gewoon niet. Het is zo duidelijk dat toen Ethan van de watertoren afsprong, het verhaal gewoon klaar was.

[einde spoiler over het vorige boek!]

Ik kan er gewoon niets anders maken, het spijt me. Dit valt me zó tegen want de rest van de serie was in één woord GEWELDIG. En dit maakt gewoon de overall-experience van de serie een beetje kapot…

 

dnf
Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Archief