Boek Recensie

Recensie – An Illustrated History of Notable Shadowhunters and Denizens of Downworld

Recensie – An Illustrated History of Notable Shadowhunters and Denizens of DownworldAn Illustrated History of Notable Shadowhunters and Denizens of Downworld by Cassandra Clare, Cassandra Jean
on November 3rd 2016
Pages: 208
Goodreads
five-stars

A very special anthology that's a must for all fans of the Shadowhunter novels!

Featuring characters from Cassandra Clare's international best-selling novels from the Shadowhunters world including The Mortal Instruments, The Infernal Devices and The Dark Artifices, this anthology showcases beautifully illustrated portraits from Cassandra Jean – creator of The Shadowhunter Tarot – alongside never-before-known details from Cassandra Clare about all your favourite characters.

Dit boek stond lang genoeg op mijn verlanglijstje, maar is het boek het ook waard? 

Ik kan hier eigenlijk alleen maar enthousiast over zijn. Als ware fan van de Cassandra Clare boeken is dit een must have voor in je kast! Het boek is een hardcover, waardoor het mooi bij elkaar zit. De buitenkant is vrij simpel en neutraal en zou je op het eerste moment niet opvallen. Totdat je het openslaat!  

Het bevat tekeningen van alle series van Cassandra Clare, van The Infernal Devices tot aan The Dark Artifices . Bij elke tekening staat een korte beschrijving van de desbetreffende persoon en wat informatie. Dit is erg leuk en informatief, zeker als je alle boeken hebt gelezen. Het geeft net wat meer dimensie aan de bekende verhalen.

De tekeningen zijn onwijs gaaf gedaan en geven je een beter beeld van hoe de personages eruit zien. Mijn handen jeuken om ze na te tekenen! Ze zijn gemaakt door Cassandra Jean en ze heeft haar werk ontzettend goed gedaan. Ze heeft aan mij een fan erbij.

Het is een hele korte recensie, want ik kan er niet langer omheen draaien. Dit boek is alle vijf de sterren meer dan waard en is een perfecte aanvulling op de Cassandra Clare-verzameling die ik thuis heb staan. Om je een wat beter idee te geven van de tekeningen, heb ik een aantal foto’s bijgevoegd van de binnenkant. Wil je dit dus niet zien, kijk dan niet verder (en ren meteen naar de boekhandel om hem te halen)!

five-stars
Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken