Reading Challenge

Reading Challenge – Februari

Mijn doel dit jaar is om 50 boeken te lezen in totaal. Dat lijkt weinig, het is een verdomd kort lijstje als je ze zo opstelt. Maar als je bedenkt dat ik zo’n 3/4 boeken per maand lees, kan dit nog wel aardig een challenge worden. In dit artikel laat ik jullie zien hoe ver ik ben!

GR feb

Zoals mijn Goodreads-pagina al verklapt: ik zit al op 22%! Ik loop 3 boeken voor op schema, wat natuurlijk super is! Als ik nu elke maand nog 4 boeken lees (4×10=40, +11=51) zal ik mijn challenge halen. Dit gaat sowieso wel lukken, aangezien ik drie van de komende maanden (half mei, juni, juli, half augustus) sowieso al vakantie heb.

De afgelopen maand heb ik vijf boeken gelezen. Dit vind ik toch wel een prestatie in zo’n korte maand. Als dit een reguliere maand was, had ik er zelfs zes gelezen, want De Test van Joelle Charbonneau lees ik vandaag of morgen makkelijk uit.

Opstand

De maand begon met Opstand van Veronica Roth. Zoals jullie weten heb ik héél erg genoten van deze reeks (al viel Opstand in vergelijking met Inwijding wel een beetje tegen) en ik kan niet wachten op Samensmelting. Het lijkt al eeuwen geleden dat ik deze boeken heb gelezen, omdat (idioot die ik ben) ik hierna aan verschillende andere series ben begonnen.

Academicus Vampyrus

Als tweede boek las ik Academicus Vampyrus van Richelle Mead. Dit boek las ik omdat de film (Vampire Academy) afgelopen maand ook uitkwam. Mijn ongeschreven regel is: “Eerst het boek, dan de film”, en hier heb ik me dus ook aan gehouden. Ik twijfel nog of ik in de volgende maanden de vervolgen ga lezen.

9200000009985116

Oeeh De Boekendief van Markus Zusak! Ja, dit is natuurlijk een heel bijzonder boek. Hoe langer het geleden is dat ik het boek las, hoe meer ik het ga waarderen. Ik merk nu echt goed waarom iedereen dit boek zo hoog aanschrijft. Ik ga (toevallig) vanavond de verfilming kijken, dus dit boek speelt nog goed in mijn hoofd.

9200000009921989

De zwoele chicklit Het Huwelijkscontract van Jennifer Probst stond ook op mijn lijst. Ook hiervan twijfel ik of ik de vervolgen ga lezen. Het was een leuk boekje tussendoor, maar ik weet niet of ik er echt meer van wil weten. Maar misschien verandert dit nog en lezen jullie binnenkort een recensie van deel twee!

9200000005540073

Als laatste las ik in de vakantie Vrees Me van Tahereh Mafi. De recensie komt binnenkort online! Het duurde even voordat ik in het boek kwam, maar na ongeveer de helft, vond ik het boek super!

Welke boeken lazen jullie in februari?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken