Over mij

Hoi hoi!

Mijn naam is Chantal de Vries en ik ben de trotse eigenaar van Coffee ‘nd Cookie! Mijn website gaat over boeken, boeken en nog eens boeken. En waarom? Omdat ik het allerliefste de hele dag lees, boeken koop of praat over boeken!


Begin 2014 ben ik begonnen met deze website om mijn recensies aan vrienden te kunnen laten lezen. Vaak vroegen mensen me wat ik van een bepaald boek vond en het leek me handig om het samen te voegen op internet. Veel vrienden van me woonden aan de andere kant van het land (ik zelf woon in het verre Oosten van Nederland) en dus sprak ik ze niet dagelijks, maar zo konden we toch over boeken praten. Het is voor mij het belangrijkste om dit concept door te zetten. Sinds mei 2016 ben ik fanatiek aan het bloggen en is mijn website enorm gegroeid. Januari 2017 kreeg ik zelfs dit eigen domein! Natuurlijk zijn er nu veel andere artikelen te vinden op mijn website, maar ik blijf bloggen omdat ik jullie wil vertellen wat ik van bepaalde boeken vind!

Naast lezen studeer ik (sociaal pedagogisch hulpverlener), ben ik actief als Boekentijger van uitgeverij Best Of YA en bezoek ik vele (boekige) evenementen. Ik kijk films, al doe ik dat iets te weinig naar mijn zin, luister veel muziek en houd ik van spelletjes. Ik ben een gezelschapsdier, maar het liefst zit ik toch met een boek op de bank!

Ik schrijf eerlijke recensies en neem geen blad voor de mond. Ik probeer zo veel mogelijk boeken aan- en af te raden voor een bepaald type lezer om je zo te adviseren wat je kan lezen. Ik ben geen expert op het gebied van boeken, lezen of recensies schrijven, maar dat wil ik ook helemaal niet zijn. Ik wil gewoon kunnen praten over boeken met mensen die ook van boeken houden.

Je kunt mij bereiken op social media door te klikken op de icoontjes rechts naast dit bericht of door een comment achter te laten onder een van de posts. Tot snel!

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Hallo Chantal, ik wou je even zeggen dat ik je recensies leuk vind. Ze zijn niet te lang, bevatten geen spoilers en zijn recht vanuit jezelf geschreven. Je schrijft wat je voelt en ondergaat in de verhalen. Ik lees graag recensies die niet te lang zijn en waardoor ik niet bijna het hele boek ken. Ik zal je blijven volgen.

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken