Over de barista’s

Welkom op Coffee ‘nd Cookie! Wij, jouw boek barista’s, stellen ons graag op deze pagina aan je voor.

Chantal (beheerder)

Mijn naam is Chantal, ik ben 23 jaar en ik ben de eigenaar van Coffee ‘nd Cookie. Ik schrijf met alle liefde voor mijn website! Ik studeer Literatuurwetenschappen en ik werk in de zorg. Ik lees zo’n 75-100 boeken in het jaar, wisselend door mijn verschillende taken en werkuren. Mijn favoriete genres zijn YA dystopian, YA contemporary en psychologische thrillers, maar eigenlijk kun je me al snel overtuigen met een mooie kaft, een goedgeschreven achterflaptekst of een inspirerend verkooppraatje 😉

De website in deze hoedanigheid bestaat sinds 2017, maar ik schrijf al over boeken sinds 2014. Ik begon met Coffee ‘nd Cookie om mijn mening te kunnen geven over de boeken die ik las en om in contact te komen met andere leesfanaten, maar ondertussen is de website een heel groot deel van mijn leven geworden. Ik geniet elke dag van het lezen van boeken en het schrijven van recensies en andere teksten.

Volg me

Aan het lezen

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Archieven