Reading Challenge

October Wrap Up & November TBR

Ik moet eerlijk bekennen dat ik een beetje valsgespeeld heb deze maand. De recensies die jullie hebben gelezen, had ik echt een maand van tevoren al ingepland, omdat ik gewoon heel weinig gelezen heb de afgelopen tijd. Ik loop ook nog 7 (!) boeken achter op mijn Goodreads Reading Challenge, een hoeveelheid die ik nog hoop in te halen, maar wat toch wel even aanpoten wordt.. Deze maand heb ik wel iets meer gelezen dan in bijvoorbeeld september, maar toch heb ik het gevoel dat ik er maar niet bovenop kom.. Stomme leesdip toch altijd!

Ik heb deze maand 5 boeken gelezen!

Ik begon deze maand met Miss Match van Astrid Harrewijn. Ik vond dit zeker een vermakelijk boek, het is mooi om te lezen hoe Harrewijn zoveel verrassingselementen in haar verhaal kan stoppen! Hierna las ik Lawaai Dat Nooit Stopt van Patrick Ness uit, het fenomenale einde van de Chaos-trilogie. Ik vond dat het verhaal wat minpuntjes had, maar ik ben zo vergroeid met Todd en Viola dat ik echt flabbergasted was aan het eind, heerlijk. Hierna leek het alsof mijn leesdip opnieuw begon, tot ik een bezoekje bracht aan de bibliotheek. Binnen twee dagen las ik Dromendochter van Laini Taylor uit, wat een fantastisch begin van een trilogie! Daarna ging ik weer verder aan Harry Potter En De Geheime Kamer van J.K. Rowling, het boek waar ik zo’n vijftien dagen over heb gedaan, omdat ik echt geen zin had om te lezen. Vier Plus Één van Jojo Moyes kwam hierna, het nieuwste boek van een van mijn favoriete schrijvers. Ja, het was echt fantastisch, geweldig mooi! Tegen Voor Jou kan hij niet op, wat ik al wel had verwacht, maar het komt toch aardig in de buurt. Als laatste las ik nog Chaos van Kami Garcia & Margaret Stohl, deel drie uit de Caster Chronicles, voor de helft. Deze komt dus officieel pas bij november te staan! ):

In november heb ik iets meer vrije tijd, dus hoop ik dat ik ook iets meer kan lezen. Als eerste lees ik hopleijk Chaos uit en begin ik met Sterrenhemel van Colleen Hoover, omdat ik wel benieuwd ben naar dit boek. Veel mensen hebben het erover en ik hoop dat het de moeite waard is! Daarna kies ik voor Twilight van Stephanie Meyer. Dit boek heb ik al eens opengeslagen, maar door de vervorming die de film in mijn hoofd heeft geprend, wil ik graag weer terug naar het fantastische beeld wat ik had nadat ik het boek had gelezen. Omhulde Stad van Ransom Riggs, het vervolg op De Bijzondere Kinderen Van Mevrouw Peregrine, zal daarna aan de beurt zijn. Deze boeken hebben zo’n bijzondere vormgeving en het eerste boek was ook nog eens een ijzersterk verhaal, dus dat kan ik zeker niet laten liggen! Daarna pak ik Legend van Marie Lu erbij. Ik hoor de laatste tijd alleen maar goede reacties over dit boek, dus ik kan niet achterblijven!

Als laatste wil ik nog vertellen dat ik wil beginnen aan Een Verborgen Geschiedenis van Donna Tartt, maar omdat dit toch wel een dikke pil is, wil ik deze voor november én december op de lijst zetten :D.

 

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken